iPhone 7 Plus hala alınır mı?

Şarj olaral sorun yaşamayan tel benim sanırım. Günlük ekran süresi ortlamam 10 saat 55 dakika ve cihazı 1 defa fulluyor üstüne %60-70'e kadar dolduruyorum sadece. Bu 10 saat 55 dakikanın 5.5 saati Instagram, 2 saat FIFA Mobile, 1.5 saat Safari ve gerisi hafif oyun ile YouTube.

2 yıl götürür götürmesine de 7 Plus'a para vermek bence mantıklı değil ama sen bilirsin.

Benim 11 bile 6 saat maks hocam senin makine nasıl dayanıyor?

Yani zorlanabiliyorsa normal ama zaten zorlanmış bütçeyle konuların açıldığını düşünüyorum.

Yani zorlanabiliyorsa normal ama zaten zorlanmış bütçeyle konuların açıldığını düşünüyorum.
Yani şöyle düşünelim hocam, bilginiz üzerinden bir bütçe oluşturursunuz ve insanlar bütçenizi aşan bir modelin çok daha iyi olacağını söylerse ona göre yanlış bir tercih yapmadan bütçenizi arttırabilirsiniz bir ihtimalle. Tabii ki bence bu. Zaten ben öyle çok yorum yapmam bu konularda ancak iki cihazı da kullandığım için tavsiye vermek istedim.

Benim 11 bile 6 saat maksimum hocam senin makine nasıl dayanıyor?

Bu pazartesi gününden. Bugün %100 + %70 küsur şarj ile kullanmıştım.

Bu SSE bugünden. Şu an %100 şarj + % 80'lik kısımdayım. %25 şarjım gitti şu anlık, yatana kadar maksimum bir %20 daha gider sadece.

8 daha iyi olur 7 Plus çok iyi değil bataryası da çok iyi değil.

Trafo mu bağladınız pil yerine hocam naptınız? Çok iyi gidiyor şarjı.

Batarya daha 2 haftalık %100 durumda. Onunla alakalıdır büyük ihtimalle. Bende bir akrabamdan geçici olarak aldım telefonu tek bildiğim orijinal batarya taktırdım demesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…