iPhone 7 Plus hala alınır mı?

80derecekolonya

Kilopat
Merhaba dostlar, tanıdığım birisinden 3000 liraya hatasız, yurt dışından alınıp yasal şekilde IMEI kaydı yaptırılmış iPhone 7 Plus 128 GB modelini alacağım. Bu telefon bu fiyata alınır mı? iPhone 7 Plus ne zamana kadar güncelleme desteği alacak? Ben almayı düşünüyorum çünkü 3000 lira çok iyi fiyat ama güncelleme konusu kafamı karıştırıyor, güncelleme bitince YouTube WhatsApp gibi uygulamaları kullanabiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yavaş yavaş uygulamalar desteği keser. Bir süre sonra arama ve mesajdan başka bir şey yapamazsın. 3000 lira için iyi tabii. Ama bütçeni de arttır be dostum. Sonuçta 1 kere alıp uzun süre kullanıyoruz. Değsin yani.

Alınmaz çünkü güncelleme desteği iOS 16 sürümünden sonra kesiliyor (aslında kesildi diyebiliriz artık). Ha, alıp 6 ay ila 1 sene idare ederim diyorsan olabilir. Ancak paranı yazık etme derim.

Hocam telefonlardan ve piyasasından çok anlamam, sadece kendi deneyimimi anlatacağım, alalı bir kaç ay oldu, gayet rahat oyunumu oynuyorum videomu izliyorum, kamerası falanda idare ediyor, uzun süre kullanmayı düşünmüyorsanız alınır bence.(kullanım olarak)

Teşekkürler arkadaşlar. Güncelleme desteğinin sonlanacak olması beni ikileme düşürüyor. Düşünüp karar vereceğim. Eğer bu telefonu almazsam 11.200 liraya sıfır S20FE alacağım. Neden 2. el almıyorsun derseniz hiçbir zaman 2. el telefon almadım çünkü güvenemiyorum ve uğraşmak istemiyorum. Bu telefonu tanıdığımdan alacağım ve sorunu olmadığını biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…