MAGGK
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
iPhone 7 Plus telefonum var, ICloud'da yerim de olmasına rağmen yedekleme yapmıyor telefonum. 16 Haziran'dan itibaren yedekleniyor yazıyor fakat yedeklemiyor. ICloud'dan eski yedeklemeyi sildim belki yedekler diye işe yaramadı. ICloud'dan ve WhatsApp'tan yedeklemeyi kapattım yine işe yaramadı. Telefonu bu süre zarfında defalarca kapatıp açtım. WhatsApp Destek'e yazdım yardımcı olmak yerine gönderilen mesajlara yanıt vermekti amaçları. WhatsApp destek bana "ayarlar -> kullanıcı adı -> ad, telefon numarasına gir" dedi orada hesabınızı yeniden doğrulamayı deneyin deyince bende kullanıcı adımı 2 defa değiştirdim Apple'dan değiştirildiğine dair maillerde geldi o da işe yaramadı. WhatsApp ve telefonun sürümü güncel. Son olarak uçtan uca şifrelenmiş yedeklemeyi açarak baştan yedeklesin dedim başta güzel gidiyordu sonra tekrar %99'a gelip döndü. Şu an ICloud'da WhatsApp yedeklemesi gözüküyor fakat onun yedek olduğundan emin değilim. Yarın yeni telefona geçeceğim kısmetse fakat WhatsApp'taki dosyalar ve verilerim gitsin istemiyorum. Birazcık kısa sürede yardımcı olursanız çok makbule geçer.