iPhone 7 Plus mı, Galaxy S8 mi?

mustafarslan

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 4 yıldır iPhone 5S telefonu kullanıyorum. Artık yeni telefon alma vakti dedim kendi kendime ve bayramdan sonra almaya karar verdim. Ama kafama S8 mi, iPhone 7 Plus mı sorusu gelmeye başladı. S8'i beğenme nedenim ekran kasa oranı ve o çok iyi ekranı. iPhone 7 Plus'ı beğenme sebebim çift kamerasının olması, garantisi ve Apple abi bu denmesi. Sizce hangisini seçmeliyim? Lütfen benim gözümden olayı düşünün çünkü bugüne kadar iOS işletim sistemi kullandım ve ona alıştım. En son Android telefonum Galaxy Ace. Beni rahat 3-4 sene götürmeli ve bunu Apple yapıyor. Samsung'dan çekincelerim var sizce hangisini seçmeliyim, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni iPhone çıkmasına bir ay kadar bir süre kaldı bence bekleyebilirsin. Ama yok hemen almam gerekli dersen iki cihazda güzeldir pişman olmazsın. IOS işletim sistemine alıştıysan Android sana biraz garip gelebilir. Ben de bir dönem deneyeyim dedim ama Android'e alışamadım açıkçası. Ama bu iki cihazdan hangisini alırsan pişman olmazsın. İkisini de bir mağazada deneyerek sana hitap edeni seçebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam iPhone 8'i beklerdim. Ama uzun süreli kullanım ise iPhone, özgürlük, kullanım serbestliği, temalar gibi sebepler ise S8.
Peki Samsung Galaxy S8 ne kadar süre sonra kasmaya başlar tahminen?

Yeni iPhone çıkmasına bir ay kadar bir süre kaldı bence bekleyebilirsin. Ama yok hemen almam gerekli dersen iki cihazda güzeldir pişman olmazsın. IOS işletim sistemine alıştıysan Android sana biraz garip gelebilir. Ben de bir dönem deneyeyim dedim ama Android'e alışamadım açıkçası. Ama bu iki cihazdan hangisini alırsan pişman olmazsın. İkisini de bir mağazada deneyerek sana hitap edeni seçebilirsin.
Galaxy S8'i kullandım. Gerçekten Samsung bu işi başarmış dedim. Yeni iPhone çıkınca fiyatları çok yüksek olacaktır tahminimce. Benim de o kadar bütçem olmayacak gibi. Şahsen Samsung S8'i çok denemek istiyorum. Tercihim galiba o olacak.

Bu ikisi arasından S8'i öneririm. Acelen yoksa yeni İPhone'u bekleyebilirsin.
Bende S8'i düşünmeye başladım.

Kasmaya başlar derken? 2-3 senelik telefonlar bile gayet çalışır durumda günümüzde. İşin bu boyutundan tutarsanız çıkamazsınız. iPhone yeni telefonunu beklemenizi öneririm aceleniz yoksa, almak istiyorum illa derseniz de Samsung'dan yana tercih edebilirsiniz iki telefon da sizi zaten üzmez. Dediğim gibi Samsung bir tık daha önce kanımca.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı