3-4 ay önce 7 Plus'a geçtim ama 32 GB olduğu için biraz sıkıntı yaratıyor. Kamera açısından Redmi Note 8'den daha iyi geldi. Kararsız kaldım hangisi daha iyi Note 8 mi 7 Plus mı? İki telefon da elimde var para almayacağım.
3-4 ay önce 7 Plus'a geçtim ama 32 GB olduğu için biraz sıkıntı yaratıyor. Kamera açısından Redmi Note 8'den daha iyi geldi. Kararsız kaldım hangisi daha iyi Note 8 mi 7 Plus mı?
3-4 ay önce 7 Plus'a geçtim ama 32 GB olduğu için biraz sıkıntı yaratıyor. Kamera açısından Redmi Note 8'den daha iyi geldi. Kararsız kaldım hangisi daha iyi Note 8 mi 7 Plus mı?
IOS cihazların Android cihazlarından tek üstün yanının kameraları kamera yazılımları olduğunu düşünüyorum. Onun dışında Apple cihazlarını kullanmak bana göre satın aldığın evde kiracı olarak yaşamaktan farksız geliyor.
Çıktıkları zaman bayağı popülerdi Note 7/8 modelleri bende rehavete kapılıp aldım hocam, çok titiz kullandım yüklenmedim cihaza; bir süre sonra kamera hariç sistem arayüzü dahil hiçbir şey adamakıllı çalışmamaya başladı. Bendeki cihaz arada kamerayı görmüyor bu arada.
iOS cihazların Android cihazlarından tek üstün yanının kameraları kamera yazılımları olduğunu düşünüyorum. Onun dışında Apple cihazlarını kullanmak bana göre satın aldığın evde kiracı olarak yaşamaktan farksız geliyor.
Hocam bence bütün Apple cihazları olarak bakmamak lazım örnek; MacBook Air M1 benim gözümde rakipsiz o fiyat bandında o kasa tipinde. İncecik kasayı çok güzel değerlendirmişler.
IOS cihazların Android cihazlarından tek üstün yanının kameraları kamera yazılımları olduğunu düşünüyorum. Onun dışında Apple cihazlarını kullanmak bana göre satın aldığın evde kiracı olarak yaşamaktan farksız geliyor.
Çok komik. İçinde ki optimize işletim sistemi sayesinde çok az RAM ile günlük işlerinizi görebilirsiniz. O kadar optimize ki şuan da iphone 6 ile Galaxy S5 kullanmaya çalışın iPhone 6'yı rahatlıkla kullanırsınız. S5'te ise kanser olursunuz. Kamera yazılımı olduğunu düşünüyorum(?) derken ne demek istediniz? Kamera açısından şu yılda çıkan çoğu android telefon kamerası bırak 7 Plus'ı 6S'i aratır. Satın aldığın evde kiracı olmak(?) Burda ne anlatmak istemiş acaba şair?
İşlemci tarafına yanaşmayacağım bile. Rakipleri bile yok..