iPhone 7 Plus ne kadar güncel kalır?

Eneska124

Hectopat
iPhone 7 Plus almayı düşünüyorum. Sizce en son IOS kaç güncellemesi alır? Bildiğim kadarıyla iPhone 6'lar IOS 13'ü alamıyor. Yani 7 Plus ne kadar güncel kalır?

Bir sorum daha var S9 ile 7 Plus arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

iPhone 7 iOS 13 ü kesin alır da 14 hakkında kesin bir şey diyemem.
Telefon konusunda da iOS seviyorsan iPhone al Android seviyorsan S9 al. Ama iPhone 7'nin işlemcisi daha hızlı.

En azından 2-3 yıl daha güncel kalacaktır. Android'de bu süre 2 yıldır. 2 yıl büyük güncellemeleri alır ve destek kesilir. iOS bu yönden gerçekten avantajlı. S9 donanım ve kamera olarak iPhone 7 Plus'tan daha iyi bir model. S9'un karşılığı iPhone X ve iPhone 8 ailesidir.

Piyasası iyi olanı tercih ederdim. O da İphone 7 Plus. 2 yıl kullanıp rahat ve fazla değer kaybı olmadan satabilirsin ama Android piyasası aşırı değer kaybettirir.

Kesinlikle tercihim s9 olurdu. Kardeşimde var iphone 7 plus tam tekerlek kaymasın diye altına kıymalık takoz. Samsung tasarım açısından çok önde.

Not: s8 kullanıcısıyım, 2017 de çıktı telefon şuan android 9 yüklü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı