iPhone 7 Plus ne kadar idare eder?

Ersin5838

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, halihazırda kulladığım bir iPhone 7 Plus telefonum var. Telefonu elimdeki Mac ve iPad ekosistemini tamamlamak için ve işlerimdeki avantajları için kullanıyorum. Elimdeki paranın hepsini verip yenilenmiş bir iPhone 11 almayı düşündüm fakat onun yerine şu an telefonda yaşadığım hafıza problemini hafıza yükselterek aşmak ve elimdeki parayı daha verimli şekilde kullanmak daha mantıklı geldi. Sizce normal telefon kullanımı hariç basit günlük hayat işlemleri ve sosyal medya üzerinden bazı kontrol ve düzenlemeleri hızlıca yapmak için kullanacağım iPhone 7 Plus, daha ne kadar gider? Fikirlerinizi merak ediyorum ve telefonu tahminen 1 yıl falan kullanmak zorunda kalacağım. Sonrasında yenisini alacak bir bütçe de oluşacağını düşünüyorum. İyi günler

1 yıl zar zor olsa da idare eder bütçe kısıtlı ise iPhone almayın 11 almayı düşünmüşsünğz bu devirde 11 alınmaz. Ekosisteminiz de var bilemiyorum bütçenizin yüksek olması lazım.

Maximum 1.5 yıl gidecegini dusunuyorum.

Bunu sizin daha iyi bilmeniz lazım bazı telefonlar bayağı hızlı oluyor ama bazıları ölmüş gibi yavaş oluyor.
Günlük işlerinize engel olmuyorsa değiştirmeyin.

Bataryaniz iyi ise saglik acisindan gunluk kullanim icin 1-1.5 yil gider gibi geliyor şu an iPhone almak istiyorsaniz minimum 13 14 alin.

1 yılı rahat çıkartır.

1-2 yıl daha götürür ancak sonrasında yeni bir telefona geç.

Cihaziniz idare etmis bile edecegi kadar bence. Iphone 11 alinmaz, hatta direk normal seri iphone ios aliskanliginiz yoksa alinmaz artik.

Cevaplar için teşekkür ederim Değiştirmek için iş yerine sordum fakat tavsiye etmiyorlarmış ve telefon 6 ay sonra kapanabiliyor sorun oluyor dediler. Benim isteğim de 13’ten aşağı almamaktan yana fakat şu an bütçem kısıtlı. Ekosistemi ayrı yıllarda alarak kurdum. 11 alma sebebim de içerik üretmeye başlayacağım ve video kayıtları için iphone dan başka imkanım yok ve 11 de hem hafıza yönünden rahatlattığı hem de bir tık daha yeni olduğu içindi. Garip gelebilir fakat içerikleri kontrol etmek harici hiç kullanmıyorum sayılır telefonu. Sadece whatsapp ve konuşma tarzı şeyler. Bu yüzden alabilecek olursam 11’e anca gücüm yeter ve bana da sorun yaratmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…