iPhone 7 Plus pil sağlığı

applesorunsalı

Centipat
Merhaba daha 3 ay önce iPhone 7 Plus aldım fakat ilk 20 günde %99'a sonraki 1.5 ayda %98'e sonraki 20 günde 97'ye düştü 1 ay oyun oynamadım sadece 2. ayda Brawl Stars oynadım 3. aya girişte 1.5 haftadır günde 30-45 dakika PUBG oynuyorum, nadiren şarjım 20'nin altına düşüyor şarjı %100'e kadar doldurduğum ama çoğu zaman %98-96'da çektiğim oluyor çok çok nadiren şarjda mesajlaşıyorum Instagram'dan video izliyorum, bir de 10 defa falan gece şarjına taktım gece takıp sabah çıkardım onun dışında bir şey yapmıyorum.
1 yıldır kullanan arkadaşım şarjda uğraştığı halde sık kullandığı halde %96 benimki nasıl 3 ayda %97 oldu?
Garantiye vermeli miyim? Ya da normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
%70’lerde kullanan arkadaşlarım var. 20 ay oldu %85. O kadar önemsenecek bir durum değil, daha da kötüleşince gönderirsin.

500 defa şarj döngüsü garantili pil değişimine giriyor bunun için %80 altı olmalı ve şarj döngüsü 500 altında ise pil değişimi yapılıyor 500 döngü üstü ise ve 2 yılı geçmiş ise pil değişim için ücreti talep edebiliyorlar.

bu gün 96 ya düştü dün 97ydi
%90'lara kadar normal.
bu gün 96 ya düştü dün 97ydi
%70’lerde kullanan arkadaşlarım var. 20 ay oldu %85. O kadar önemsenecek bir durum değil, daha da kötüleşince gönderirsin.
bu gün 96 ya düştü dün 97ydi ama:/

IPhone'un destek uygulamasından piline baktır sorun varsa görecektir bağlanan teknisyen ya da sorun var mı sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…