iPhone 7 Plus şarjı varken kapanıyor

Captan.Max

Centipat
Yer
Turkey/İstanbul
Merhaba, 7 Plus kullanıyorum telefonu düşürmüştüm sonra şarjı hemen bitmeye başlamıştı, sonra bugün 50'de kapandı. Bir anda 5 kere 100 kadar doldurdum ama yine bir anda kapanıyor ve şarj bitti uyarısı veriyor. Pil %100, ne yapmalıyım?

Merhaba, 7 Plus kullanıyorum telefonu düşürmüştüm sonra şarjı hemen bitmeye başlamıştı, sonra bugün 50'de kapandı. Bir anda 5 kere 100 kadar doldurdum ama yine bir anda kapanıyor ve şarj bitti uyarısı veriyor. Pil %100, ne yapmalıyım?

Hocam soket yerınden oynamış olabilir düşürdüğünüzden dolayı.

Pil %100 demişsinizde pil sağlığı mı %100 yoksa şarjı mı %100? Bir anda böyle kapanıyorsa %100 pil sağlığında olamaz. Pil ölmüş olabilir ve pil sağlığını algılayacak akım voltaj sensörü bozulmuş olabilir.

Pil %100 demişsinizde pil sağlığı mı %100 yoksa şarjı mı %100? Bir anda böyle kapanıyorsa %100 pil sağlığında olamaz. Pil ölmüş olabilir ve pil sağlığını algılayacak akım voltaj sensörü bozulmuş olabilir.
Pil sağlığı %100 yani değiştirilmiş batarya, bozulmadan öncede %10 gelince kapanıyordu direkt.

Pil soketinde düşme sonrası temazsızlık olabilir ekranı açıp kontrol et. Baktın gene olmadı darbeye bağlı bir yerinde sıkıntı olmuştur tecrübeli bir yere baktırmak lazım.
Hocam ben nasıl bakayım içini açıp.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı