iPhone 7 Plus Satip Androide Gecmek mantıklı mı?

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, ben hali hazırda iPhone 7 + 128 GB kullanıcısıyım. 2. el piyasası 3000-3500 TL arası değişiyor, garantisiz olsa bile. En azından araştırdığımda böyle bir sonuç aldım. Demem o ki telefonumu satmayı düşünüyorum, 1000 TL daha ekleyip Xiaomi bir telefon almak istiyorum. Bugün Forum İstanbul AVM'de bulunan Mi Store'a gittim. Xiaomi Mi 9T telefonunu çok beğendim açıkçası. Sizce yapmak istediğim şey mantıklı mı? Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum. Altta belirtirseniz çok memnun olurum.

Yani sen ne istiyorsan ben senin yerinde olsam yapar mıydım... Bilmiyorum emin değilim. Büyük ihtimalle yapmazdım. Daha önce Android telefon kullandın mı?

Kişisel bir şey bu. Gelişmekte olan bir telefona iPhone 7 satıp geçmezdim diye düşünüyorum.

Evet mantıklı.

Bence geçme . iphone 7 de kal. Şuanda android telefon kullanıyorum ve iphone 7 almak istiyorum ☺

Ben hala zengin insanlar dışında iphone alanları bir türlü anlamadım. İphone iş adamları güvenlik nedeni ile tercih ediyor diye biliyorum ancak normal kullanıcıların böylesine kapalı bir işletim sistemine sahip telefonu neden tercih ediyor insan merak etmiyor değil..

ios stabil bi yazılım sonuçta. Mesela İphone 7 2016 da çıktı ama hala çok hızlı çalışıyor. Donma kasma gibi bir sorunu olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…