iPhone 7 Plus Satip Androide Gecmek mantıklı mı?

Tercih sebebini bilmiyorum. Asgari ücret ile çalışan adam da iPhone kullanıyor, statü belirtisi olarak görüyor sanırım. Bana telefonumu ailem aldı. O yüzden bu konuda fikir belirtmeyi doğru bulmuyorum. En kısa cevabım parası olan alır.

Mesajım senin için değildi. İphone devam et diyenler olunca aklıma bir kaç maaşını iphone verenler geldi nedense. Yani alan kişiye telefonun donanımı veya işletim sistemiyle alakalı soru sorsan bir çoğundan cevap alamazsın. Bilinçli kullanıcıları tenzih ederim.

Hiç kullanma fırsatım olmadı sebebi ise bir kaç sefer elime aldığımda geri tuşunun olmaması işletim sisteminin hoşuma gitmemesi direk beni telefonda soğuttu. Uzun kullanımdan sonra insan alışır mı bilmiyorum ama benim eleştirdiğim nokta bu telefonu bilinçli almak yerine zenginler alıyor die onlara özenen kitle. Zengin adamın bu telefonu tercih etmesinin en büyük sebebi de güvenliğin üst düzey olması.

@Arseyus özentilikten alan kitle ile ilgili kısma sonuna kadar kazanıyorum. Adam resmen kredi çekip alıyor. Sebebi ise prestij göstergesiymiş. Sonuçta bir telefon bu. Şahsen ben kimseye sırf güzel bir telefonu var diye saygı göstermem yani

Şahsen kesinlikle tavsiye etmem. Mi 9T, iPhone 7 Plus dengi bir Android cihaz değil. Mi 9T Pro'ya geçmeyi düşünürseniz olabilir. Ayriyeten bu tarz cihazların garantisine takılmadan malum yöntemler ile getirilen ve kayıt edilenlere bakmanızı tavsiye ederim. Fiyat neredeyse %30-40 oynuyor.

İphone 7 Plus bence daha iyi bir telefondur. Amacınız farklı bir cihaz deneyimi ise değiştirebilirsiniz. Fakat bu işe mantık tarafıyla bakıldığında bana göre geçmeye değmez. Dediğim gibi farklı bir cihaz farklı bir sistem deneyimi için geçebilirsiniz. Bu tamamen kullanıcının telefon ile geçirdiği zevke bağlıdır.

iPhone'da ki hızı ve rahatlığı bulabileceğini düşünmüyorum. Halihazırda elinde var dursun işte. İleride yeni iPhone almaya kalksan çok daha fazlasını vermen gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…