R rizaerendikici Femtopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 iPhone şifremi ve iCloud şifremi unuttum. Telefon bayağıdır yatıyordu, telefonu resetleyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2024
iPhone şifremi ve iCloud şifremi unuttum. Telefon bayağıdır yatıyordu, telefonu resetleyebilir miyim?
B bugra278 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 150 Yer Īstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #2 rizaerendikici dedi: iPhone şifremi ve iCloud şifremi unuttum. Telefon bayağıdır yatıyordu, telefonu resetleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Telefonu ITunes'dan resetleyebilirsiniz. Ama resetleme sonunda iCloud şifresi isteyecektir. Resetlemek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rizaerendikici dedi: iPhone şifremi ve iCloud şifremi unuttum. Telefon bayağıdır yatıyordu, telefonu resetleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Telefonu ITunes'dan resetleyebilirsiniz. Ama resetleme sonunda iCloud şifresi isteyecektir. Resetlemek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et