torkuderler Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 Seneye yaza kadar sorun cıkarmadan kullanılacak en iyi model seceneği hangisidir? 7 Plus / 8 Plus / SE 2.nesil
Seneye yaza kadar sorun cıkarmadan kullanılacak en iyi model seceneği hangisidir? 7 Plus / 8 Plus / SE 2.nesil
asels Kilopat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 2.945 9 Eylül 2024 #2 SE2 daha güncel diğerlerine göre.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 9 Eylül 2024 #3 8 Plus aşağısını almak mantıklı değil. Anne telefonu bile olmaz 7'den bu saatten sonra. Ekran süresi aşırı az olur. SE2 de ekran küçük olması sorun değilse alınabilir.
8 Plus aşağısını almak mantıklı değil. Anne telefonu bile olmaz 7'den bu saatten sonra. Ekran süresi aşırı az olur. SE2 de ekran küçük olması sorun değilse alınabilir.
torkuderler Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #4 incisquirtle dedi: 8 Plus aşağısını almak mantıklı değil. Anne telefonu bile olmaz 7'den bu saatten sonra. Ekran s asels dedi: SE2 daha güncel diğerlerine göre. Genişletmek için tıkla... Üresi aşırı az olur. SE2 de ekran küçük olması sorun değilse alınabilir. Genişletmek için tıkla... EasyCep'den alınır mı? Yenilenmiş şekilde.
incisquirtle dedi: 8 Plus aşağısını almak mantıklı değil. Anne telefonu bile olmaz 7'den bu saatten sonra. Ekran s asels dedi: SE2 daha güncel diğerlerine göre. Genişletmek için tıkla... Üresi aşırı az olur. SE2 de ekran küçük olması sorun değilse alınabilir. Genişletmek için tıkla... EasyCep'den alınır mı? Yenilenmiş şekilde.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 11 Eylül 2024 #5 torkuderler dedi: EasyCep'den alınır mı? Yenilenmiş şekilde. Genişletmek için tıkla... HB Bilisim'den aldım birkaç tane cihaz hepsi düzgün toplanmıştı. Getmobil'den almayın yeterli. EasyCep'i bilmiyorum tecrübe edinmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2024
torkuderler dedi: EasyCep'den alınır mı? Yenilenmiş şekilde. Genişletmek için tıkla... HB Bilisim'den aldım birkaç tane cihaz hepsi düzgün toplanmıştı. Getmobil'den almayın yeterli. EasyCep'i bilmiyorum tecrübe edinmedim.
torkuderler Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #6 incisquirtle dedi: HB Bilisim'den aldım birkaç tane cihaz hepsi düzgün toplanmıştı. Getmobil'den almayın yeterli. EasyCep'i bilmiyorum tecrübe edinmedim. Genişletmek için tıkla... HB bilisim bilmiyordum iyi duruyor teşekkürler.
incisquirtle dedi: HB Bilisim'den aldım birkaç tane cihaz hepsi düzgün toplanmıştı. Getmobil'den almayın yeterli. EasyCep'i bilmiyorum tecrübe edinmedim. Genişletmek için tıkla... HB bilisim bilmiyordum iyi duruyor teşekkürler.