iPhone 7 Plus vs 8 Plus

Hocam bende isterim XS 11 gibi telefonlar kullanmayı fakat dedigim gibi bütçem kısıtlı o yüzden kendi paramla almak istedim ailemden destek olamsınö da isteyemem

En mantıklısı S10 serisi olur senin için, samimi şekilde senin için söylüyorum iOS isteğini biraz ertele

Devamlı çalıştığım bir yer yok o yüzden , devamlı çalıştığım bir yer olsa üstüne koyar 11 alırım fakat devamlı çalıştığım bir işim yok yevmiye işçisiyim iş çıkaraa çalışıyorum komilik felan olursa gidiyorum o da hafta da 1 2 felan yoksa 11 alırım kıyafet ihtiyacımı okul ihtiyaçlarımı kaynak kitap ihtiyaçlarımı felan karşılardım , iş başvurusu yapsam okul okumuyorum diyorum ve sözleşme getiriyorlar önüme bende mecburi kabul edemiyorum

Babam emekli ona da gidip diyemiyorum böyle böyle diye birazda gurur var sıkıntı da gibi hissediyorum kendimi sanırım bu telefon konusunu kafama çok takmışım ben

Bütçe maksimum kaç olur?

Şuanda 8700 TL Okul masraflarımı düştüğümde 6500 yeme içme yok , dışarı çıkmam gezmessem , kişisel ihtiyaçları kısarsam 6500 TL kalıyor

Zaten ekran ve pil değişimli 8 plus'ı da 6500 TL ye buldum birazda öğrenci indirimi yaparsa alacağım GSM mağazası 6000 e düşer diye umut ediyorum

S10+, S10, S10 5G, OnePlus 7t-7 Pro-7 serileri, P30 bakılabilir.

Hocam şimdi İphone kullanmak var android kullanmak var ama bence 8 plus içlerinde (bana göre ) beni rahat bir şekilde tatmin eder diye düşünüyorum sizlerinde fikirlerini almak benim için önemli tabi ki yani tamam sonuncu güncellemeyi aldı iyi hoş ama 3 4 arkadaşım hala 6S kullanıyor gayet memnunlar ve buna rağmen onlarda kasma donma vesayire görmedim Instagram WhatsApp'ı aktif bir şekilde kullanıyorlar , bende bundan hareketle android kullanacağıma İOS bir cihaz kullanırım diyerekten almaya karar verdim ha alırmıyım orası muamma gidicem bakıcam deniyeceğim şuan kullandığım P Smart 2019'u satmayacağım memnun kalmazsam 8 plus ıniade ederim diyorum 15 günlük deneme süreci içerisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…