iPhone 7 Plus vs iPhone 8 Plus

Yani biraz saçma soru olmuş, ikisi de aynı markanın farklı modelleri. 8 tabiki de 7'den daha üstün. Neden 7'yi tavsiye edelim ki daha üstü varken.

iOS istiyorsunuz sanırım. 2 cihazı da gördüm. 8+'ı kullanma şansım oldu bir arkadaşım sayesinde. Portre konusunda 8+'ı daha başarılı gördüm. 7+ metal, 8+ cam tasarımlı. Cam tasarımda kablosuz şarj var. Ama ne olursa olsun ben bu cihazlara para vermem. Tabii ki sizin düşünceleriniz farklıdır. 1 yıl iPhone 5 kullandım ve Android telefonumda işlemlerimi daha rahat yaptığımı fark ettim. Eğer iOS alma konusunda ısrarcı değilseniz, o fiyata gerçekten iyi cihazlar bulabilirsiniz. Ama iOS alacağım diyorsanız güncel cihaz almanız daha iyi olur kanaatimce.

Düşürmeden düzgün kullanabileceğine inanıyorsan İPhone 8+ aksi halde hor kullanıyorsan İPhone 7+
Donanım yönünden bakacak olursan İPhone 7+ A10 çip e sahip kablosuz şarj desteği yok
İPhone 8+ A11 çip e sahip ayrıyetten kablosuz şarj desteği ve hızlı şarj var ve kamerası biraz daha iyi İPhone 7+ a göre.

Son düzenleme:
Biraz anlamsız bir soru olmuş doğrusu, 8+ sonuç olarak daha üst bir model, %1'lik bile olsa daha iyi olduğu kesin. Bu durumda 7+ almak doğru olmayacaktır. Ancak eğer durumunuz el vermiyorsa, iPhone 8+ almak sizi çok çok zor duruma sokacaksa, 7+'da mutsuz etmez asla, bir iPhone 7 kullanıcısı olarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…