iPhone 7 Plus vs iPhone 8 vs Samsung S9

umutt26

Hectopat
Arkadaslar yeni telefon almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım veya başka öneri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım ve performans olarak aralarından Iphone 8 önde. Kamera, ekran konusunda S9 bir adım önde. S9 fiyat olarak aşırı derecede pahalı bu fiyatlara alınmaz kesinlikle Türkiye garantili modelleri. Iphone 8 modelininde 2 GB RAM ile gelmesi bir dezavantaj. 7 Plus ekran, batarya ve ikinci kamera olarak 8 modelinden avantajlı durumda. Iphone 8 daha güncel bir model, açıkçası ben yerine 8 Plus alırdım ama onun da fiyatı yüksek. S8 serisi, Note 8 ve Mate 10 modellerine bakmanı öneririm.

Nette şimdi S9 fiyatlarına baktım, ithalat garantili S9 modelleri 3500 TL olmuş, bu durumda S9 alınabilir.

Ayrıntılı yorum için teşekkürler.

İphone 7 Plus almanı öneririm. Zira İphone 8 ile İphone 7 Plus arasında donanımsal açıdan büyük sayılabilecek farklar yok ve İphone 7 Plus çift kamera özelliği ile öne çıkıyor. Uzun zaman oldu Android kullanmayalı o yüzden S9 için bir şey söyleyemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…