Predzzy Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 10 Şubat 2021 #11 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Minik bir düzeltme yapayım, ikinci nesilin işlemcisi İphone 11 ile aynı birinci nesilin işlemcisi A9 (İphone 11'in işlemcisi A13 Bionic). Genişletmek için tıkla... 2. Nesil alacağım tabii ki.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Minik bir düzeltme yapayım, ikinci nesilin işlemcisi İphone 11 ile aynı birinci nesilin işlemcisi A9 (İphone 11'in işlemcisi A13 Bionic). Genişletmek için tıkla... 2. Nesil alacağım tabii ki.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 10 Şubat 2021 #12 Predzzy dedi: 2. Nesil alacağım tabii ki. Genişletmek için tıkla... Bende mesela artık büyük ekrandan sıkıldım sürekli 6s plus 7 plus falan plus modeller bana fazla büyük geliyor bir ara düşünüyordum ama bütçemi farklı şekilde kullandım şuan 7 plus kullanmaya devam o yüzden .
Predzzy dedi: 2. Nesil alacağım tabii ki. Genişletmek için tıkla... Bende mesela artık büyük ekrandan sıkıldım sürekli 6s plus 7 plus falan plus modeller bana fazla büyük geliyor bir ara düşünüyordum ama bütçemi farklı şekilde kullandım şuan 7 plus kullanmaya devam o yüzden .