iPhone 7 Plus vs iPhone X

X model olarak baya sıkıntı bence
Neden peki? Bir arkadaş da dedi X alma sorunlu cihazlar diye bir kronik sorunu mu var acaba?
Daha geçen ay arkadaşıma X aldık Face ID bozuk ekran orijinal 4700 TL fiyata.
X için cidden yüksek fiyat istiyor o zaman alacağım kişi.
Bunun yasal bir yükümlülüğü bir sorunu var mı acaba? İllegal bir kayıt yolu mu biliyor musunuz?

O konuda hiçbir bilgim yok fakat bu şekilde telefon kullanan onlarca tanıdığım var onlara bir sıkıntı çıkarmadı.

Hocam olurda ekran tarafında sıkıntı olursa bir telefon parası daha verebilirsiniz. İsterseniz iphonedo Türkiye diye kanal var oradan da izleyin adam bir yandan beğeniyor bir yandan eksikliklerini söylüyor.
Galaxy S7 2.elde 1000-1500 arası geziyor ekranı da aynı şekilde.

O fiyata orijinal X bulunur 7 Plus'un fiyati da pahali gekdi o fiyata iohone 8 128 GB tercih ederim alternatif olarak SE 2020 bakabilirsiniz X açısından ise biraz daha bütçe yükseltilip bana göre XS ya da XR bakilmali karar senin.

Sarı siteden baktığımda genellikle yurt dışı veya onarım görmüş cihazlar çıkıyor, telefonculara da güvenemiyorum ne yazık ki bilemedim.
Aldığımız cihazın pili 91 ve kasanın kenar kısımlarında dikkatli bakınca ufak çizikler vardı orijinal kutusu ve şarj cihazı ile aldık. Pazarlıkta yaptık tabii 5100 TL fiyattan o fiyata çektik.
Gerçekten iyi bir fiyata almışsınız, 7000-7500 X için çok yüksek bir meblağ sanırım, fikrimi değiştirdim. 7 Plus için de maksimum 4000₺ vereceğim kabul ederse. Şu anda iPhone 8 Plus cihazlara bakıyorum. XS'e de bakacağım aynı şekilde.
Evet, ekranı çok pahalı cidden. Kaldı ki bir sıkıntı yaşamam durumunda orijinal parça olmadığı için Apple da müdahale etmiyor. Bu da oldukça kötü.

7 Plus ideal fiyat 4000 4500 X için düzgün orijinal cihaz için 7000 7500 arasi 8 Plus duşunurseniz de 6000 6500 arasi tasarim önemli değilse 8 Plus'la X arasinda pek fark yok sizin tercihiniz.

7 Plus ideal fiyat 4000 4500 X için düzgün orijinal cihaz için 7000 7500 arasi 8 Plus duşunurseniz de 6000 6500 arasi tasarim önemli değilse 8 Plus'la X arasinda pek fark yok sizin tercihiniz.

X Face ID çalışan orijinal cihaz TR olanlar çok rahat 6K fiyata geliyor 7500 TL fiyata XS Max bile bulurum çalışan temiz TR.

X Face ID çalışan orijinal cihaz TR olanlar çok rahat 6K fiyata geliyor 7500 TL fiyata XS Max bile bulurum çalışan temiz TR.

Hocam fiyatlardan haberiniz yok galiba 1 ay öncesiyle ayni değil XS Max TR cihazlari 9500'den başliyor dediğiniz fiyatada Face ID bozuk X bulabilirsiniz anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…