A Ahmet Erdem KARAALİ Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, 2-3 sene kullanmak için bir telefon alacağım. iOS kullanmak istiyorum aslında. Ama POCO X3 GT dikkatimi çekti. Hangisini almalıyım?
Arkadaşlar, 2-3 sene kullanmak için bir telefon alacağım. iOS kullanmak istiyorum aslında. Ama POCO X3 GT dikkatimi çekti. Hangisini almalıyım?
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #2 Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Arkadaşlar, 2-3 sene kullanmak için bir telefon alacağım. iOS kullanmak istiyorum aslında. Ama POCO X3 GT dikkatimi çekti. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam X3 GT yazılım dışında neredeyse her alanda 7 Plus'dan iyi. Bütçeniz 5500 civarında ise S20 FE SD öneririm.
Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Arkadaşlar, 2-3 sene kullanmak için bir telefon alacağım. iOS kullanmak istiyorum aslında. Ama POCO X3 GT dikkatimi çekti. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam X3 GT yazılım dışında neredeyse her alanda 7 Plus'dan iyi. Bütçeniz 5500 civarında ise S20 FE SD öneririm.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 25 Ağustos 2021 #3 Bütçeyi zorlayıp S20 FE Snapdragon almaya bakın.
A Ahmet Erdem KARAALİ Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #4 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam X3 GT yazılım dışında neredeyse her alanda 7 Plus'dan iyi. Bütçeniz 5500 civarında ise S20 FE SD öneririm. Genişletmek için tıkla... HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam X3 GT yazılım dışında neredeyse her alanda 7 Plus'dan iyi. Bütçeniz 5500 civarında ise S20 FE SD öneririm. Genişletmek için tıkla... Samsung ürünleri bana F/P olarak mantıklı gelmiyor. Android alacaksam Xiaomi alırım diye düşünüyorum. Apple da kullanasım var ama ne yapsam bilemedim.
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam X3 GT yazılım dışında neredeyse her alanda 7 Plus'dan iyi. Bütçeniz 5500 civarında ise S20 FE SD öneririm. Genişletmek için tıkla... HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam X3 GT yazılım dışında neredeyse her alanda 7 Plus'dan iyi. Bütçeniz 5500 civarında ise S20 FE SD öneririm. Genişletmek için tıkla... Samsung ürünleri bana F/P olarak mantıklı gelmiyor. Android alacaksam Xiaomi alırım diye düşünüyorum. Apple da kullanasım var ama ne yapsam bilemedim.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #5 Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Samsung ürünleri bana F/P olarak mantıklı gelmiyor. Android alacaksam Xiaomi alırım diye düşünüyorum. Apple da kullanasım var ama ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam modele bakılmalı, özellikle F/P konusunda. Xiaomi modelleri yazılım olarak Samsung'un yanından bile geçemez. S20 FE modeli, X3 GT'den; Ekran. Bildiğim kadarıyla kamera. Yazılım. Olarak daha üstün. X3 GT ise hızlı şarj ve işlemci yönünden daha iyi.
Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Samsung ürünleri bana F/P olarak mantıklı gelmiyor. Android alacaksam Xiaomi alırım diye düşünüyorum. Apple da kullanasım var ama ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam modele bakılmalı, özellikle F/P konusunda. Xiaomi modelleri yazılım olarak Samsung'un yanından bile geçemez. S20 FE modeli, X3 GT'den; Ekran. Bildiğim kadarıyla kamera. Yazılım. Olarak daha üstün. X3 GT ise hızlı şarj ve işlemci yönünden daha iyi.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 25 Ağustos 2021 #6 Bütçeniz nedir 5K civarı ise Apple fanı olarak söylüyorum iPhone 8 Plus bile mantıklı değil S20 FE bakın derim.
Bütçeniz nedir 5K civarı ise Apple fanı olarak söylüyorum iPhone 8 Plus bile mantıklı değil S20 FE bakın derim.
A Ahmet Erdem KARAALİ Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #7 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam modele bakılmalı, özellikle F/P konusunda. Xiaomi modelleri yazılım olarak Samsung'un yanından bile geçemez. S20 FE modeli, X3 GT'den; Ekran. Bildiğim kadarıyla kamera. Yazılım. Olarak daha üstün. X3 GT ise hızlı şarj ve işlemci yönünden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bütçem 3500-4000 civarı. Poco X3 gt 3500 TL gibi bir fiyattan çıkar diyorlar.
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam modele bakılmalı, özellikle F/P konusunda. Xiaomi modelleri yazılım olarak Samsung'un yanından bile geçemez. S20 FE modeli, X3 GT'den; Ekran. Bildiğim kadarıyla kamera. Yazılım. Olarak daha üstün. X3 GT ise hızlı şarj ve işlemci yönünden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bütçem 3500-4000 civarı. Poco X3 gt 3500 TL gibi bir fiyattan çıkar diyorlar.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 25 Ağustos 2021 #8 Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Arkadaşlar, 2-3 sene kullanmak için bir telefon alacağım. iOS kullanmak istiyorum aslında. Ama POCO X3 GT dikkatimi çekti. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii ki POCO X3 GT daha iyi ve iOS kullanmaya gerek yok hocam heveslenmeyin.
Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Arkadaşlar, 2-3 sene kullanmak için bir telefon alacağım. iOS kullanmak istiyorum aslında. Ama POCO X3 GT dikkatimi çekti. Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii ki POCO X3 GT daha iyi ve iOS kullanmaya gerek yok hocam heveslenmeyin.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #9 Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Bütçem 3500-4000 civarı. POCO X3 GT 3500 TL gibi bir fiyattan çıkar diyorlar. Genişletmek için tıkla... Poco X3 GT 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Poco X3 GT 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Zaten çıkış yaptı hocam. Siz X3 Pro'dan mı bahsediyorsunuz? Çünkü o 3500 civarında çıkış yaptı. Böyle bir cihazın 3500 olmasının ihtimali yok zaten
Ahmet Erdem KARAALİ dedi: Bütçem 3500-4000 civarı. POCO X3 GT 3500 TL gibi bir fiyattan çıkar diyorlar. Genişletmek için tıkla... Poco X3 GT 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Poco X3 GT 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Zaten çıkış yaptı hocam. Siz X3 Pro'dan mı bahsediyorsunuz? Çünkü o 3500 civarında çıkış yaptı. Böyle bir cihazın 3500 olmasının ihtimali yok zaten
A Ahmet Erdem KARAALİ Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #10 HaWlI KuLlANIcI dedi: Poco X3 GT 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Poco X3 GT 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Zaten çıkış yaptı hocam. Siz X3 Pro'dan mı bahsediyorsunuz? Çünkü o 3500 civarında çıkış yaptı. Böyle bir cihazın 3500 olmasının ihtimali yok zaten Genişletmek için tıkla... Shiftdelete'nin X3 Pro ile GT'yi karşılaştırma videosunda 3500 civarlarında çıkar diyorlardı.
HaWlI KuLlANIcI dedi: Poco X3 GT 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Poco X3 GT 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Zaten çıkış yaptı hocam. Siz X3 Pro'dan mı bahsediyorsunuz? Çünkü o 3500 civarında çıkış yaptı. Böyle bir cihazın 3500 olmasının ihtimali yok zaten Genişletmek için tıkla... Shiftdelete'nin X3 Pro ile GT'yi karşılaştırma videosunda 3500 civarlarında çıkar diyorlardı.