SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 873 Çözümler 3 27 Ocak 2022 #1 Çarşıda dolaşıp piyasayı taradıktan sonra iki tane telefon arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Ya da bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı? - iPhone 7 Plus - 3700 TL - Redmi Note 10s - 3600 TL Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
Çarşıda dolaşıp piyasayı taradıktan sonra iki tane telefon arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Ya da bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı? - iPhone 7 Plus - 3700 TL - Redmi Note 10s - 3600 TL
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 50.055 Makaleler 13 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Kriterlerin neler?
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 873 Çözümler 3 27 Ocak 2022 #3 BERWAR dedi: Kriterlerin neler? Genişletmek için tıkla... Öyle özel bir kriterim yok. İşimi görmesi yeterli.
BERWAR dedi: Kriterlerin neler? Genişletmek için tıkla... Öyle özel bir kriterim yok. İşimi görmesi yeterli.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 50.055 Makaleler 13 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #4 Performans ve arka kamera olarak 7 Plus. Ekran ve batarya olarak Note 10s daha iyi. Buna göre tercihini yap. IOS'un arayüzü daha akıcı.
Performans ve arka kamera olarak 7 Plus. Ekran ve batarya olarak Note 10s daha iyi. Buna göre tercihini yap. IOS'un arayüzü daha akıcı.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 873 Çözümler 3 27 Ocak 2022 #5 BERWAR dedi: Performans ve arka kamera olarak 7 Plus. Ekran ve batarya olarak Note 10s daha iyi. Buna göre tercihini yap. IOS'un arayüzü daha akıcı. Genişletmek için tıkla... Çok fazla anlamıyorum bu işlerden. Uzun vadede hangisini önerirsin? Temiz bir kullanım olması önemli benim için.
BERWAR dedi: Performans ve arka kamera olarak 7 Plus. Ekran ve batarya olarak Note 10s daha iyi. Buna göre tercihini yap. IOS'un arayüzü daha akıcı. Genişletmek için tıkla... Çok fazla anlamıyorum bu işlerden. Uzun vadede hangisini önerirsin? Temiz bir kullanım olması önemli benim için.
TeknoHatimi Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Ankara 27 Ocak 2022 #6 SkyHawking dedi: Çok fazla anlamıyorum bu işlerden. Uzun vadede hangisini önerirsin? Temiz bir kullanım olması önemli benim için. Genişletmek için tıkla... Bence Note 10s. Ama fiyatı en son 4000 TL civarıydı sanırsam.
SkyHawking dedi: Çok fazla anlamıyorum bu işlerden. Uzun vadede hangisini önerirsin? Temiz bir kullanım olması önemli benim için. Genişletmek için tıkla... Bence Note 10s. Ama fiyatı en son 4000 TL civarıydı sanırsam.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 50.055 Makaleler 13 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #7 @SkyHawking Uzun vade için 7 Plus daha stabil olur. Güncelleme ömrü fazla kalmadı 7 Plus modelinin. En fazla bir güncelleme daha alır diye düşünüyorum. Yine de sorun olmayacaktır. Ben kendim Note 10S kullanıyorum, memnunum şimdiye kadar.
@SkyHawking Uzun vade için 7 Plus daha stabil olur. Güncelleme ömrü fazla kalmadı 7 Plus modelinin. En fazla bir güncelleme daha alır diye düşünüyorum. Yine de sorun olmayacaktır. Ben kendim Note 10S kullanıyorum, memnunum şimdiye kadar.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.719 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 27 Ocak 2022 #8 SkyHawking dedi: Öyle özel bir kriterim yok. İşimi görmesi yeterli. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10s alıyorsan al. Oyun falan oynamayacaksan.
SkyHawking dedi: Öyle özel bir kriterim yok. İşimi görmesi yeterli. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10s alıyorsan al. Oyun falan oynamayacaksan.