iPhone 7 Plus vs S8

markowic

Megapat
Makaleler
5
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Taraftar - Holigan - Armaya sevdalı
Dostlar bu hafta içi telefonu değiştiriyorum. İki telefon arasında çok kararsızım. Şu anda iPhone 5S kullanıyorum İOS da olabilir Android de olabilir hiç fark etmez. Yalnız çerçevesiz ekran sebebi ile kalbim S8 diyor. Fakat bundan 2-3 sene sonra satmaya çalıştığımda S8'in piyasası çok düşecek ama iPhone yinede satacak mantıklı düşündüğüm zamanda iPhone 7 Plus'a gidiyorum. Hangisi alınmalı sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence S8 alman performans açısından daha iyi olacaktır, ve ayrıca S8 ikinci el piyasasında yayın olacaktır.

Sizin durumunuz biraz zevkler ve renkler durumuna dönüşmüş.
Fakat şöyle bir gerçek var ülkemiz insanları aşırı dereceden elma düşkünü olduğu için 2.el fiyatları diğer telefon markalarından her zaman daha yüksek tutuluyor.

İphone 7 Plus S8'den hızlı ve performanslı. Bence iphone 7 Plus almalısın. Takibi de s8'de güzel güçlü ve performanslı bir telefon. Kararını vermeden önce iyi düşünmelisin. Benim Tercihim 7 Plus olurdu. Şarj konusun'da iki cihazda süper S8 daha iyi bir kameraya ve ekrana sahip. Apple fanı değilim.

Yorumlarınız için teşekkürler tercihim S8'den yana olacak.
Her iki cihaz’da seni pişman etmez. Hayırlı olsun demek düşer bize. S8 tercih etmen aslında iyi oldu hızlı şarj ,ekran ve kamera olarak süper bir cihaz. Hızlı şarj’da kutu içerisinde çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…