ykstokatlamaca Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar telefonu sıfırladıktan sonra WhatsApp'ı kurunca hesabımı girmek isteyince şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. Yardım edebilir misiniz? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2024-11-15 saat 22.09.48_0a350913.jpg 49,7 KB · Görüntüleme: 385
Arkadaşlar telefonu sıfırladıktan sonra WhatsApp'ı kurunca hesabımı girmek isteyince şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. Yardım edebilir misiniz?
dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 15 Kasım 2024 #2 Sıfırlamadan önce giriyor muydu?
ykstokatlamaca Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 dogukanGzc dedi: Sıfırlamadan önce giriyor muydu? Genişletmek için tıkla... Kullanılıyordu.
dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 15 Kasım 2024 #4 ykstokatlamaca dedi: Kullanılıyordu. Genişletmek için tıkla... Destek ile iletişime geç.
ykstokatlamaca Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #5 dogukanGzc dedi: Destek ile iletişime geç. Genişletmek için tıkla... Başka çözüm yok mudur?
VerBakimAKDO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 988 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #6 ykstokatlamaca dedi: Arkadaşlar telefonu sıfırladıktan sonra WhatsApp'ı kurunca hesabımı girmek isteyince şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... WhatsApp güncel mi? Yeni indirmiş olabilirsin tekrar bak. Yoksa iletişime geç direkt.
ykstokatlamaca dedi: Arkadaşlar telefonu sıfırladıktan sonra WhatsApp'ı kurunca hesabımı girmek isteyince şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... WhatsApp güncel mi? Yeni indirmiş olabilirsin tekrar bak. Yoksa iletişime geç direkt.
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Kasım 2024 #7 ykstokatlamaca dedi: Başka çözüm yok mudur? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan önce WhatsApp çıkış yaptın mı?
ykstokatlamaca dedi: Başka çözüm yok mudur? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan önce WhatsApp çıkış yaptın mı?
ykstokatlamaca Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #8 T A L O dedi: Sıfırlamadan önce WhatsApp çıkış yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım önceki telefonum Xiaomi'di onu direk sıfırladım. VerBakimAKDO dedi: WhatsApp güncel mi? Yeni indirmiş olabilirsin tekrar bak. Yoksa iletişime geç direkt. Genişletmek için tıkla... Baktım güncel tekrar silip indirdim ve yine baktım güncel.
T A L O dedi: Sıfırlamadan önce WhatsApp çıkış yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım önceki telefonum Xiaomi'di onu direk sıfırladım. VerBakimAKDO dedi: WhatsApp güncel mi? Yeni indirmiş olabilirsin tekrar bak. Yoksa iletişime geç direkt. Genişletmek için tıkla... Baktım güncel tekrar silip indirdim ve yine baktım güncel.
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Kasım 2024 #9 ykstokatlamaca dedi: Hayır yapmadım önceki telefonum Xiaomi'di onu direk sıfırladım. Baktım güncel tekrar silip indirdim ve yine baktım güncel. Genişletmek için tıkla... Eğer çıkış yapmadan sıfırladıysan o yüzden giremezsin destek ile iletişime geçmen gerek.
ykstokatlamaca dedi: Hayır yapmadım önceki telefonum Xiaomi'di onu direk sıfırladım. Baktım güncel tekrar silip indirdim ve yine baktım güncel. Genişletmek için tıkla... Eğer çıkış yapmadan sıfırladıysan o yüzden giremezsin destek ile iletişime geçmen gerek.
ykstokatlamaca Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #10 T A L O dedi: Eğer çıkış yapmadan sıfırladıysan o yüzden giremezsin destek ile iletişime geçmen gerek. Genişletmek için tıkla... Alttaki bize ulaşın kısmından mı destek ile iletişime geçeyim yoksa farklı bir yol mu önerirsiniz?
T A L O dedi: Eğer çıkış yapmadan sıfırladıysan o yüzden giremezsin destek ile iletişime geçmen gerek. Genişletmek için tıkla... Alttaki bize ulaşın kısmından mı destek ile iletişime geçeyim yoksa farklı bir yol mu önerirsiniz?