iPhone 7 Plus’dan SE’ye geçmek

Efe ARSLAN

Hectopat
iPhone 7 Plus 4 yaşına geldi ve seneye son güncellemesini alacak ve bende daha güncel modele geçmek istiyorum. Hepsiburada’nın kampanyasından yararlanarak SE 2020 almak var aklımda. Ama ekran boyutu ve batarya ömrü aklımı çok kurcalıyor. Telefonda oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medyada takılıp YouTube üzerinden videolar izliyorum. Bana günde 6-7 arası bir kullanım süresi sunar mı? En son 4.7” ekranlı iPhone kullandığımda yıl 2017’ydi büyük ekrandan küçük ekrana almışmak zor olur mu? Son olarak SE 2020 kullanan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilir mi? Teşekkürler.

Batarya sizi üzebilir SE Plus söylentileri doğru olursa o modele de bakılabilir. Ben SE 2020 aldım benim için gayet yeterli bir cihaz. Ancak 7+ sizi bir müddet daha götürür.
Götürmüyor maalesef. En az zararla telefonumu değiştirmek için en iyi yol bu. Sizin telefonunuz kaç saat dayanıyor günde?

Keşke. Aynı sitede iki telefon arasında 2000₺ fark var. Ben en az zararla yenisine geçmek istiyorum.
SE ile ilgili hiç bir fikrim yok. Hatta elma düşmanıyım desek yeridir. Ama bu XR farklı bir şey bende çok seviyorum. Donanım özelliklerinin çok güzel olması ve küçük olması gerçekten şahane. En az 5 yıl gider.

Götürmüyor maalesef. En az zararla telefonumu değiştirmek için en iyi yol bu. Sizin telefonunuz kaç saat dayanıyor günde?
Götürmüyor derken bahsettiğiniz bataryası ise değiştirip 3-4 sene daha yolunuza devam edebilirsiniz. Ama yine de değiştirmek istiyorsanız SE alabilirsiniz. Batarya süresine gelince size şuanlık birşey söyleyemeyeceğim çünkü cihazı daha sipariş edeli 2 gün oldu. :)

Buyuk ekrandan kucuge gecmek zaman alir. Hatta telefonu satma istegi bile getirebilir. Bence idare edebiliyorsaniz iOS 15 sonuna kadar gidin. Daha sonra elinizden geldigince butce ayirin, iPhone 11 alin. Tabii o zamana kadar SE Plus gibi bir model cikarsa onu alirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı