iPhone 7 Plus'ı tamir ettirmek mantıklı mı?

Enes KAYADELEN

Hectopat
Elimde iPhone 7 Plus 32 GB var batarya, ekran ve ses entegresi değişecek toplamda 2300 TL gibi bir fiyat çıkıyor, yaptırmaya değer mi, şu an kullandığım telefon General Mobile 21, çok kötü performansız bir telefon, beni birkaç sene idare etse yeter. Sizce yaptırmak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İPhone 7 artık eskidi, GM 21 almanız da zaten kötü olmuş. gidip bir Realme (en kötü ihtimalle) veya Samsung, Xiaomi markalarına yönelebilirsiniz. Yok ben İPhone kullanacağım diyorsanız 11-12 için para biriktirin ki onların da kaç sene gideceği belli değil.

İkisini sat X 8 Plus falan al.

8 Plus almamalı. Yani özellikleri neredeyse birebir. 8 Plus alacağına 7 Plus'ta dursun parası cebinde kalır daha iyi. Ama X alacaksa X iyidir.

iOS 16 ve daha uzun süre uygulama desteği.

İkisini sat X 8 Plus falan al.

iPhone X e baktığımda satılan bir yer bulamadım 2. el almak mantıklı mı?

Mantıklı ama bence GM'ı sat 7+'ı ise parça niyetine sat o para ile daha iyi bir iPhone al.

Maalesef üstüne para vermeden alamam en düşük iPhone 11 alsam minimum 20 bin TL şu anlık o kadar bütçem yok iPhone 7 beni 1 2 sene götürse benim için yeterli, çünkü GM 21 cidden berbat bir telefon.

İşinizi hala görüyorsa neden olmasın? İsterseniz biraz daha para ekleyerek daha güncel bir model alabilirsiniz.

Telefon performans olarak beni cezbetti GM 21'e göre, kafama takılan tek sorun 32 GB yeterli olur mu çünkü iPhone sistem olarak Android'e göre çok yer kaplıyor, şu an iohone ye güncel olarak kullandığım uygulamaları yüklediğim de 29 GB yer kaplıyor, ben çok fotoğraf veya video çekmem, müzik de indirmem acaba yeter mi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…