W wsiea Decapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Elimdeki telefon iPhone 7 Plus. Sorunum ise şu: Herhangi birine SMS atarken sürekli olarak kalan SMS hakkımı vs. gösteriyor ve bu oldukça canımı sıkıyor. Bu sorunu nasıl gidereceğim?
Merhaba arkadaşlar. Elimdeki telefon iPhone 7 Plus. Sorunum ise şu: Herhangi birine SMS atarken sürekli olarak kalan SMS hakkımı vs. gösteriyor ve bu oldukça canımı sıkıyor. Bu sorunu nasıl gidereceğim?
Çözüm 5 5 56153 21 Eylül 2021 Bunu operatörünüz yapıyor. Türk Telekom ile iletişime geçerek kapatabilirsiniz. Muhtemelen mobil uygulamada da ayarı vardır. TL Yükleme ve Faturasız Hat İşlemleri | Türk Telekom Lira yükleme ve faturasız hat işlemleri için Türk Telekom yanınızda. Hızlı ve kolay yönetim için buraya tıklayın. bireysel.turktelekom.com.tr
Bunu operatörünüz yapıyor. Türk Telekom ile iletişime geçerek kapatabilirsiniz. Muhtemelen mobil uygulamada da ayarı vardır. TL Yükleme ve Faturasız Hat İşlemleri | Türk Telekom Lira yükleme ve faturasız hat işlemleri için Türk Telekom yanınızda. Hızlı ve kolay yönetim için buraya tıklayın. bireysel.turktelekom.com.tr
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 21 Eylül 2021 #2 Bunu operatörünüz yapıyor. Türk Telekom ile iletişime geçerek kapatabilirsiniz. Muhtemelen mobil uygulamada da ayarı vardır. TL Yükleme ve Faturasız Hat İşlemleri | Türk Telekom Lira yükleme ve faturasız hat işlemleri için Türk Telekom yanınızda. Hızlı ve kolay yönetim için buraya tıklayın. bireysel.turktelekom.com.tr Artı 2 Eksi Çözüm
Bunu operatörünüz yapıyor. Türk Telekom ile iletişime geçerek kapatabilirsiniz. Muhtemelen mobil uygulamada da ayarı vardır. TL Yükleme ve Faturasız Hat İşlemleri | Türk Telekom Lira yükleme ve faturasız hat işlemleri için Türk Telekom yanınızda. Hızlı ve kolay yönetim için buraya tıklayın. bireysel.turktelekom.com.tr
KS KS W wsiea Decapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #3 56153 dedi: Bunu operatörünüz yapıyor. Türk Telekom ile iletişime geçerek kapatabilirsiniz. Muhtemelen mobil uygulamada da ayarı vardır. TL Yükleme ve Faturasız Hat İşlemleri | Türk Telekom Lira yükleme ve faturasız hat işlemleri için Türk Telekom yanınızda. Hızlı ve kolay yönetim için buraya tıklayın. bireysel.turktelekom.com.tr Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim. Çok teşekkür ederim, beni büyük bir dertten kurtardınız. Artı 0 Eksi
56153 dedi: Bunu operatörünüz yapıyor. Türk Telekom ile iletişime geçerek kapatabilirsiniz. Muhtemelen mobil uygulamada da ayarı vardır. TL Yükleme ve Faturasız Hat İşlemleri | Türk Telekom Lira yükleme ve faturasız hat işlemleri için Türk Telekom yanınızda. Hızlı ve kolay yönetim için buraya tıklayın. bireysel.turktelekom.com.tr Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim. Çok teşekkür ederim, beni büyük bir dertten kurtardınız.