iPhone 7 Plus'tan S22'ye geçilir mi?

557260

Kilopat
Makaleler
1
Şu an iPhone 7 Plus'ım var. Ağustos'ta yurt dışına çıkacağım. Oradan iPhone almayı düşünüyorum fakat euro her gün artıyor. Sizce S22'ye geçmeli miyim? AirPods'um vs var fakat bunları kullanamayacağım. Tek sıkıntım o. Sizce mantıklı mı yoksa ağustos'taki duruma göre mi bakmalıyım?

Ya da ikinci el XS Max almalıyım?

Son düzenleme:
Şu an iPhone 7 Plus'ım var. Ağustos'ta yurt dışına çıkacağım. Oradan iPhone almayı düşünüyorum fakat euro her gün artıyor. Sizce S22'ye geçmeli miyim? AirPods'um vs var fakat bunları kullanamayacağım. Tek sıkıntım o. Sizce mantıklı mı yoksa ağustos'taki duruma göre mi bakmalıyım?

Geçmeden önce iPhone kullandığınız ve aksesuarınız falan varmış. Bu durumda iPhone almak daha mantıklı bence. Ancak S22 alınır güzel telefon. Tercih sizin aslında.

Bence Apple devam edin hocam. AirPods'unuz falan varmış Apple ekosistemini bırakmak saçma olur bence.

Yani hocam fiyatlar malum. Dolar her geçen gün artıyor.

Vallahi hocam sormayın. Asgari ücret olayı çıktıktan 1 gün sonra bir arkadaşın attığı sistem 10 bin artmış. :D Böyle fırsatcılık görülmedi demek isterdim ama maalesef çok karşılaşıyoruz. Konuya gelecek olursak, iPhone altın gibi diye boşa demiyorlar. Parası altın gibi artıyor. :D Siz Apple ile devam edin hocam. Mesale aksesuarınız ve önceden iPhone kullanmıyor olsaydınız S22 geçin direkt derdim. Ama bu durumda daha mantıklısı iPhone.

S22 alda prizle aşk yaşa. Kış aylarında soba olarak da kullanabilirsin.

Ben S22 kullanmaktayım günde 1 kez dolduruyorum. problem yok telefon bana göre iphone konforu vermekte. kamera da özellikle çok iyi tabi batarya eksikliği var ancak oyun ve cok fazla uygulamarda takılmadığım ıcın sorul olmamakta.

S22 sıkıntılı, onun yerine illa Android istiyorsanız S21FE alabilirsiniz, onun dışında ben XS Max alırdım.

Hocam eğer yurt dışında çıkacaksanız dışarıdan bir iPhone alabilirsiniz veya S22’de kötü bir model değildir ancak elinizde birikmiş para TL ise siddetle dövize geçmenizi öneririm.

@Erenk1905 keske belirtseydiniz nedenini sadece birçok kişiye 👎bırakmak yerine.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı