Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, cihaz iPhone 7 32 GB şarj soketı bozuk sizce yapıp satmak mı mantıklı yoksa direk böyle mi satsam? 250-200TL arası bir fiyata yapıyorlar soketi.
Merhaba arkadaşlar, cihaz iPhone 7 32 GB şarj soketı bozuk sizce yapıp satmak mı mantıklı yoksa direk böyle mi satsam? 250-200TL arası bir fiyata yapıyorlar soketi.
GTA Carl Johnson Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 398 Yer Hollanda 23 Nisan 2023 #2 Yaptırıp satman daha mantıklı.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2023 #3 GTA Carl Johnson dedi: Yaptırıp satman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam tahmini ne kadar eder? Temiz garantisi vs yok kutu vs yok. Pil yüzde 79. Başka sıkıntısı vs yok.
GTA Carl Johnson dedi: Yaptırıp satman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam tahmini ne kadar eder? Temiz garantisi vs yok kutu vs yok. Pil yüzde 79. Başka sıkıntısı vs yok.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 23 Nisan 2023 #4 Bilgici1 dedi: Merhaba arkadaşlar, cihaz iPhone 7 32 GB şarj soketı bozuk sizce yapıp satmak mı mantıklı yoksa direk böyle mi satsam? 250-200TL arası bir fiyata yapıyorlar soketi. Genişletmek için tıkla... Başka bir telefon kullanıyor musun? Yani bu senin yedek telefonun mu?
Bilgici1 dedi: Merhaba arkadaşlar, cihaz iPhone 7 32 GB şarj soketı bozuk sizce yapıp satmak mı mantıklı yoksa direk böyle mi satsam? 250-200TL arası bir fiyata yapıyorlar soketi. Genişletmek için tıkla... Başka bir telefon kullanıyor musun? Yani bu senin yedek telefonun mu?
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2023 #5 EsatKa dedi: Başka bir telefon kullanıyor musun? Yani bu senin yedek telefonun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, yedek telefonum değil. Telefon kullanmıyorum satmak istiyorum sadece yazları lazım oluyor.
EsatKa dedi: Başka bir telefon kullanıyor musun? Yani bu senin yedek telefonun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, yedek telefonum değil. Telefon kullanmıyorum satmak istiyorum sadece yazları lazım oluyor.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 23 Nisan 2023 #6 Bilgici1 dedi: Hayır, yedek telefonum değil. Telefon kullanmıyorum satmak istiyorum sadece yazları lazım oluyor. Genişletmek için tıkla... Yazları lazım okuyorsa yaptırıp yazları kullanabilirsin, illa satacağım diyorsan ise yaptırıp öyle sat.
Bilgici1 dedi: Hayır, yedek telefonum değil. Telefon kullanmıyorum satmak istiyorum sadece yazları lazım oluyor. Genişletmek için tıkla... Yazları lazım okuyorsa yaptırıp yazları kullanabilirsin, illa satacağım diyorsan ise yaptırıp öyle sat.