iPhone 7 şarjı çabuk bitiyor

Ldn9118a

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yeni kullanmaya başladığım iPhone 7'nin şarjının çabuk bitmesi beni üzüyor, önceden kullandığım Galaxy J7 Prime'ın şarjı daha uzun süre gidiyordu. Asıl sorun bazen internete girdiğimde bir anda %2-%3 şarj gidiyor, normalde pek büyük bir sorun yok, bir de Clash of Clans oynarken dakikada %5 gittiğini gördüm.

Şarjın normal gitmesi için ne yapmalıyım, ayarlardan yapılan güç modu gibi yöntemleri denedim ama yine de sorun yaşıyorum, bataryasını değiştirmeli miyim?

Aşağıda pil kısmına girdiğimde gördüğüm şeyin fotoğrafını attım.

Dosya Ekleri

• IMG_20210708_002139_547.jpg
    IMG_20210708_002139_547.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 375
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam durum normal gibi değerlere göre. iPhone'un bu serileri zaten bildiğim kadarıyla çok iyi bir pil ömrüne sahip değil, ayrıca maksimum kapasite %74'e kadar azalmış, durum normal. Pil değiştirmeye yönelebilirsiniz yetkili servislerden.

Merhaba arkadaşlar, yeni kullanmaya başladığım iPhone 7'nin şarjının çabuk bitmesi beni üzüyor, önceden kullandığım Galaxy J7 Prime'ın şarjı daha uzun süre gidiyordu. Asıl sorun bazen internete girdiğimde bir anda %2-%3 şarj gidiyor, normalde pek büyük bir sorun yok, bir de Clash of Clans oynarken dakikada %5 gittiğini gördüm.

Şarjın normal gitmesi için ne yapmalıyım, ayarlardan yapılan güç modu gibi yöntemleri denedim ama yine de sorun yaşıyorum, bataryasını değiştirmeli miyim?

Bu bilgi yeterli olur hocam umarım.

Telefonunuzun bataryası vefat etmiş hocam. Değiştirtin. Deji batarya ile.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210708-004951_Brave.jpg
    Screenshot_20210708-004951_Brave.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 140
Bu bilgi yeterli olur hocam umarım.

Telefonunuzun bataryası vefat etmiş hocam. Değiştirtin. Deji batarya ile.
2900 mah batarya apple servisinde takılabiliyor mu?
Pil sorununu saymadan iPhone 7'nin J7 Prime'a göre çok büyük farkları var mı? Pil değiştirmeyi düşünürüm ama aynı sorun devam edecekse J7 Prime'ı kullanmaya devam edeceğim.

2900 mAh batarya Apple servisinde takılabiliyor mu?
Pil sorununu saymadan iPhone 7'nin J7 Prime A göre çok büyük farkları var mı? Pil değiştirmeyi düşünürüm ama aynı sorun devam edecekse J7 Prime'ı kullanmaya devam edeceğim.

Cihaz 7 Plus ise Apple servisinde 2900 takarlar. 7 ise 1960mAh takarlar.
Pili değiştirirseniz Apple servisi ya da Deji öneririm. Eskisinden kat kat iyi olur çünkü bataryanız çoktan miladını tamamlamış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı