iPhone 7 şarjı çabuk bitiyor

Ldn9118a

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yeni kullanmaya başladığım iPhone 7'nin şarjının çabuk bitmesi beni üzüyor, önceden kullandığım Galaxy J7 Prime'ın şarjı daha uzun süre gidiyordu. Asıl sorun bazen internete girdiğimde bir anda %2-%3 şarj gidiyor, normalde pek büyük bir sorun yok, bir de Clash of Clans oynarken dakikada %5 gittiğini gördüm.

Şarjın normal gitmesi için ne yapmalıyım, ayarlardan yapılan güç modu gibi yöntemleri denedim ama yine de sorun yaşıyorum, bataryasını değiştirmeli miyim?

Aşağıda pil kısmına girdiğimde gördüğüm şeyin fotoğrafını attım.

Dosya Ekleri

• IMG_20210708_002139_547.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 375
Son düzenleyen: Moderatör:
Değiştirdim zaten ama eskisine göre çok uzun bir ekran süresi alamıyorum.

Hocam 1960 MAh'dan ne beklenir ki? Günü çıkarsın yeter mantığında bir batarya. Oda oyun oynamıyorsanız tabii. Eğer batarya çok uzun gitsin istiyorsanız maalesef iPhone 7 sizi memnun etmez.

iPhone 7'min bataryasını orijinal ile değiştirdim ama yine de şarj süresinde çok büyük bir fark olmadı eskisine göre, bir gün zor dayanıyor, ne yapmalıyım?

Hocam IPhone'ların en büyük sorunu o. Özellikle iPhone 7'ninki aşırı az.

Hocam 1960 MAh'dan ne beklenir ki? Günü çıkarsın yeter mantığında bir batarya. Oda oyun oynamıyorsanız tabii. Eğer batarya çok uzun gitsin istiyorsanız maalesef iPhone 7 sizi memnun etmez.
Oyun oynayınca çok hızlı gidiyor zaten, artık bir şekilde idare etmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…