warlert Picopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 105 Çözümler 1 20 Ağustos 2023 #11 MzSe dedi: Deji pil öneririm değiştirin bence. Genişletmek için tıkla... İnternette fazla ısınıyor diye okudum ama?
MzSe dedi: Deji pil öneririm değiştirin bence. Genişletmek için tıkla... İnternette fazla ısınıyor diye okudum ama?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 20 Ağustos 2023 #12 warlert dedi: İnternette fazla ısınıyor diye okudum ama? Genişletmek için tıkla... Hocam orasını bilemem ama güzel bir marka.
warlert dedi: İnternette fazla ısınıyor diye okudum ama? Genişletmek için tıkla... Hocam orasını bilemem ama güzel bir marka.
warlert Picopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 105 Çözümler 1 20 Ağustos 2023 #13 Aeroxs dedi: Apple destekten pil testi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? MzSe dedi: Hocam orasını bilemem ama güzel bir marka. Genişletmek için tıkla... Peki hocam biraz araştırayım değiştiririm büyük ihtimalle çünkü cidden günlük 2 kere şarja takıyorum. Bu arada cihazı evde Wi-Fi olmadığı için mobil veri ile kullanıyorum ondan da kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
Aeroxs dedi: Apple destekten pil testi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? MzSe dedi: Hocam orasını bilemem ama güzel bir marka. Genişletmek için tıkla... Peki hocam biraz araştırayım değiştiririm büyük ihtimalle çünkü cidden günlük 2 kere şarja takıyorum. Bu arada cihazı evde Wi-Fi olmadığı için mobil veri ile kullanıyorum ondan da kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #14 Aeroxs dedi: Çok nadir oluyor. Orijinal %100 pil. Genişletmek için tıkla... Kalmasının imkanı yok. Hele ki kullanılmış bir cihazın. warlert dedi: Nasıl yani? Peki hocam biraz araştırayım değiştiririm büyük ihtimalle çünkü cidden günlük 2 kere şarja takıyorum. Bu arada cihazı evde Wi-Fi olmadığı için mobil veri ile kullanıyorum ondan da kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Uğraşmana gerek yok. Cihazın pilinin ömrü dolması gayet normal. Rova, Woyax, Deji gibi markaların pillerini tercih et.
Aeroxs dedi: Çok nadir oluyor. Orijinal %100 pil. Genişletmek için tıkla... Kalmasının imkanı yok. Hele ki kullanılmış bir cihazın. warlert dedi: Nasıl yani? Peki hocam biraz araştırayım değiştiririm büyük ihtimalle çünkü cidden günlük 2 kere şarja takıyorum. Bu arada cihazı evde Wi-Fi olmadığı için mobil veri ile kullanıyorum ondan da kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Uğraşmana gerek yok. Cihazın pilinin ömrü dolması gayet normal. Rova, Woyax, Deji gibi markaların pillerini tercih et.
warlert Picopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 105 Çözümler 1 20 Ağustos 2023 #15 BehzatAmirim dedi: Kalmasının imkanı yok. Hele ki kullanılmış bir cihazın. Uğraşmana gerek yok. Cihazın pilinin ömrü dolması gayet normal. Rova, Woyax, Deji gibi markaların pillerini tercih et. Genişletmek için tıkla... 2.kez sormuş olacağım ama çok ısındığı doğru mu?
BehzatAmirim dedi: Kalmasının imkanı yok. Hele ki kullanılmış bir cihazın. Uğraşmana gerek yok. Cihazın pilinin ömrü dolması gayet normal. Rova, Woyax, Deji gibi markaların pillerini tercih et. Genişletmek için tıkla... 2.kez sormuş olacağım ama çok ısındığı doğru mu?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #16 warlert dedi: 2.kez sormuş olacağım ama çok ısındığı doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, ısınmıyor.
warlert dedi: 2.kez sormuş olacağım ama çok ısındığı doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, ısınmıyor.
Kadir533 Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 193 Çözümler 1 21 Ağustos 2023 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et