iPhone 7 SIM Geçerli Değil Sorunu

Makaleler
2
Arkadaşlar selam. Elimde bir iPhone 7 var, 2. el olarak aldım. Cihaz pasaport ile kayıt ettirilmiş fakat onay sürecinde hala, elimde makbuzu var. Aldığım kişi Türk Telekom kullanyordu, eski bir SIM kartı vardı. O SIM kartını takınca herhangi bir sıkıntı olmadan çalışıyordu, ben takınca SIM geçersiz dedi. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabilirseniz iPhone sıfırlayın o zaman deneyin

Bir şey farketmedi.

Yok mu bilen?
Arkadaşlar, SIM kart yerini açtığımda bir şey farkettim. Bu gevey midir nedir, onlara benzer bir şey vardı SIM kartın altında. Yoksa? Demek istemiyorum.

Lakin cihaz yurt içine IMEI kayıtlıymış ve onay sürecindeymiş. Makbuz kağıdı da var. Onay sürecinden sonra hala aynı sıkıntıyı verir mi?
Cihazım AT&T üzerinden alınmış bir Amerika cihazıymış. SIM kilidi var araştırdığım bilgiler üzerine. AT&T'nin kendi hizmeti olan, sitesinden unlock kısmından IMEI ve gereken bilgileri yazıp yolladım. Sonuç ne olur bilmiyorum, umarım açılır da turbo SIM, gevey gibi şeylerle uğraşmam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…