iPhone 7 Simlock ve Amerika Operatörleri

aura15

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yakın bir zamanda Amerika'dan iPhone 7 getirtmeyi düşünüyorum. Fakat Apple'ın online mağazasına baktığımız zaman Pre-order iPhone 7 and iPhone 7 Plus şu sayfada "Carrier" başlığının altında 4 farklı seçenek sunulmuş (AT&T, Sprint, T-Mobile ve Verizon)
Biraz araştırdıktan sonra bu Carrier dedikleri şeylerin Operatör olduğunu anladık.
Sorun şu ki şimdi bu ürün Türkiye'ye geldiğinde acaba bizim sim kartlarımızı destekleyecek mi bu telefon. Aktivasyonunu falan mı yapıyoruz sonrasında acaba? Daha önce bu sim aktivasyon (veya her ne deniyorsa) işlemini gerçekleştirmiş arkadaşlar varsa veya iPhone 7 ile gerçekleştirecek olacaklar varsa yardımcı olabilirlerse çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sayfada örneğin tmobile seçersen unlock yazıyo model a1778 olanların türkiye de sıkıntı yaşatcağını zannetmiyorum yani tmobile ve at&t alabilirsin. Ama benim de henüz net bir deneyimim yok.

simfree seçeneği olan iphoneyi seçeceksiniz veyahut sim kilidi ile ilgili kırılma işlemi yaptırmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…