iPhone 7 şu an için alınır mı ?

Erva Mert

Hectopat
Yer
Dalaman
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Öncelikle bir kaç yıldır IPhone 5S kullanmaktayım ve IPhone7 32GB jet black almayı düşünüyorum. Telefon hakkımda tüm bilgilere sahibim fakat jet black rengini kullanan arkadaşlar varsa ne gibi kaplarla, kılıflarla koruma sağladıklarını anlatabilir mi ? Bir de telefonu çıktığı gibi almakta hata mı yaptım? Birçok yorumu ve bu konu hakkında açılmış başlıkları okuduğumda bir çok kişinin şikayetçi olduğunu gördüm. Uygulamalarda kasma, çökme gibi. Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce yanlış bilgiye sahipzsiniz 32Gb jet black yoktur . Ayrıca kılıfsız kullanım ihtimali yok jet black'in spigen den alabilirsin gayet güzel ve şık. Bide kasma çökme vb. Bir sorunu yoktur.

Alabilirsiniz. Android gibi fiyatı düşmüyor. Ben kullanıyorum memnunum.

iPhone bu seneyi riske atıp tamamen seneye yani 10. yılına odaklanmış durumda. Paranızı biriktirmeye devam edin ve seneye çıkacak olan modeli alın.

iPhone alacaksanız biraz bekleyip S serisi alın. Daha iyi oluyorlar.
Çok yüksek ihtimal S takısı almayacak seneye çıkacak model.

Şimdi al. Ama paranı da biriktirmeye devam et satarsın paranıda üzerine eklersin alırsın.

iPhone 7, güzel bir telefon olmasına rağmen 7s'in ( ya da adı ne olacaksa) beta sürümü gibi. Eksikleri var. 32 gb'ın okuma-yazma hızı 6s'ten kötüymiş. Şahsen ben kimseye 7 tavsiye etmiyorum. Ha illaki alacağım diyorsanız, 128 gb almakta fayda var.

Kendim kullanıyorum emin ol ki istemediğin kadar hızlı telefon.

Jet Black niye alıyorsun ? Daha çizilmeye dayanıklı ve ya belli etmicek modelleri tercih etsene. Jet Black alcaksın kab kullanıcaksın kabın rengi gözükücek telefonun rengi gözükmicek ki.. O yüzden bence telefonu sağlam almakta yarar var. Ek olarak hiç bir zaman İphone nin normal düz modellerini almadım. Hep S modellerini tercih eden bir kullanıcıyım. Daha sağlam ve dayanıklı yapıyorlar. Tahminimce Jet Black modelini 7S de daha çok sağlam ve çizilmeye dayanıklı yapıcaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…