iPhone 7 cihazımda support.apple.com/iphone/restore hatası ile karşılaştım bütün her yerden baktım düzeltmeyi denedim ama olmuyor. Nasıl düzeltebilirim bir el atın bana.
Geri Yükle ekranı görüntülenirse aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın ve aygıtınızı yeniden başlatın. iOS veya iPadOS'i yeniden yüklemeniz de gerekebilir.
Geri Yükle ekranı görüntülenirse aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın ve aygıtınızı yeniden başlatın. iOS veya iPadOS'i yeniden yüklemeniz de gerekebilir.
iPhone 7 cihazımda support.apple.com/iphone/restore hatası ile karşılaştım bütün her yerden baktım düzeltmeyi denedim ama olmuyor. Nasıl düzeltebilirim bir el atın bana.
3uTools indirin bilgisayara, telefonu kabloyla bağlayıp üstten Toolbox > Exit Rec Mode gibi bir yer var aşağıda. Oradan çıkış yapmayı deneyin, manuel olarak çıkılamayabiliyor bazen.
3uTools indirin bilgisayara, telefonu kabloyla bağlayıp üstten toolbox > exit rec mode gibi bir yer var aşağıda. Oradan çıkış yapmayı deneyin, manuel olarak çıkılamayabiliyor bazen.