QuantumLane Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #11 RiotClient.dll dedi: Görüyorum bütün uygulamalarınkini. Vodafone. Genişletmek için tıkla... Hiçbir işlem olmamıştır sen bana güven olursa da danışabilirsin oda ayrı güzel.
RiotClient.dll dedi: Görüyorum bütün uygulamalarınkini. Vodafone. Genişletmek için tıkla... Hiçbir işlem olmamıştır sen bana güven olursa da danışabilirsin oda ayrı güzel.
RiotClient.dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 621 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ocak 2023 #12 BerkayZ87 dedi: Pil sekmesinde hangi uygulamada ne kadar pil tüketimi olduğunu yüzdelik biçimde görebiliyor musun yoksa "-" işareti mi çıkıyor uygulamaların yanında? Genişletmek için tıkla... - işareti ile mi görmem gerekliydi hocam? Neden sordunuz?
BerkayZ87 dedi: Pil sekmesinde hangi uygulamada ne kadar pil tüketimi olduğunu yüzdelik biçimde görebiliyor musun yoksa "-" işareti mi çıkıyor uygulamaların yanında? Genişletmek için tıkla... - işareti ile mi görmem gerekliydi hocam? Neden sordunuz?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #13 RiotClient.dll dedi: - işareti ile mi görmem gerekliydi hocam? Neden sordunuz? Genişletmek için tıkla... Yüzdelik görmen gerekir.
RiotClient.dll dedi: - işareti ile mi görmem gerekliydi hocam? Neden sordunuz? Genişletmek için tıkla... Yüzdelik görmen gerekir.
RiotClient.dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 621 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ocak 2023 #14 BerkayZ87 dedi: Yüzdelik görmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Yüzdelik görünüyor zaten. Oyun oynamak performans düşüşü yaşatmaz değil mi?
BerkayZ87 dedi: Yüzdelik görmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Yüzdelik görünüyor zaten. Oyun oynamak performans düşüşü yaşatmaz değil mi?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #15 RiotClient.dll dedi: Yüzdelik görünüyor zaten. Oyun oynamak performans düşüşü yaşatmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, yaşatmaz.
RiotClient.dll dedi: Yüzdelik görünüyor zaten. Oyun oynamak performans düşüşü yaşatmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, yaşatmaz.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.231 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 8 Ocak 2023 #16 Sıkıntı olmaz fakat hafıza problemi yaşamaya hazır olun. 32 GB ise çabuk doluyor.