Bütçem doğrultusunda bir iPhone 7 almayı planlıyordum fakat bu videoyu gördüm.
Bu videoki bilgiler doğru mu? Eğer bu telefonu alırsam yakın zamanda WhatsApp gibi uygulamaları kullanamıyacağım anladığım kadarıyla, yani bu telefonu almak mantıksız mı?
Bu videoki bilgiler doğru mu? Eğer bu telefonu alırsam yakın zamanda WhatsApp gibi uygulamaları kullanamıyacağım anladığım kadarıyla, yani bu telefonu almak mantıksız mı?
Hayır hocam güncelleme desteği kesilmesi yazılımsal olarak artık güncelleme alamayacak anlamında. Onun dışında Store'daki bütün uygulamaları indirip kullanabilirsiniz.
Hayır hocam güncelleme desteği kesilmesi yazılımsal olarak artık güncelleme alamayacak anlamında. Onun dışında Store'daki bütün uygulamaları indirip kullanabilirsiniz.
iPhone 7 artık yazılım güncellemesi almayacak, bu sebeple ikinci elde hızlı hızlı değer kaybına uğrayacaktır. Uygulamaları uzun süreler daha kullanabilirsiniz. Ne zaman ki bir uygulamanın iOS sürümü gereksinimi iPhone 7'nin sürümünden daha yüksek olur, o zaman uygulamayı güncelleyemezsiniz. Eğer uygulama telefonunuzda yoksa indiremezsiniz. Bu bahsettiğim olayın gerçekleşmesi 4-5 seneden fazla sürecektir muhtemelen.
Eğer ikinci el almayı göze aldıysanız Android cihazlara yönelirseniz aynı fiyat bandında daha yüksek performanslar alabilirsiniz.