iPhone 7 uygulama desteği kalkacak mı?

aliyeq

Hectopat
Bütçem doğrultusunda bir iPhone 7 almayı planlıyordum fakat bu videoyu gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoki bilgiler doğru mu? Eğer bu telefonu alırsam yakın zamanda WhatsApp gibi uygulamaları kullanamıyacağım anladığım kadarıyla, yani bu telefonu almak mantıksız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hocam güncelleme desteği kesilmesi yazılımsal olarak artık güncelleme alamayacak anlamında. Onun dışında Store'daki bütün uygulamaları indirip kullanabilirsiniz.

Hayır hocam güncelleme desteği kesilmesi yazılımsal olarak artık güncelleme alamayacak anlamında. Onun dışında Store'daki bütün uygulamaları indirip kullanabilirsiniz.
O da 1-2 sene içinde kesilir. Alınacaksa ya android ya da bütçe zorlanabiliyorsa iPhone XR falan alınmalı

iPhone 7 artık yazılım güncellemesi almayacak, bu sebeple ikinci elde hızlı hızlı değer kaybına uğrayacaktır. Uygulamaları uzun süreler daha kullanabilirsiniz. Ne zaman ki bir uygulamanın iOS sürümü gereksinimi iPhone 7'nin sürümünden daha yüksek olur, o zaman uygulamayı güncelleyemezsiniz. Eğer uygulama telefonunuzda yoksa indiremezsiniz. Bu bahsettiğim olayın gerçekleşmesi 4-5 seneden fazla sürecektir muhtemelen.

Eğer ikinci el almayı göze aldıysanız Android cihazlara yönelirseniz aynı fiyat bandında daha yüksek performanslar alabilirsiniz.

İphone 7 alınmaz bence bundan sonra. Eğer bütçe çok yok diyorsan 1-2 yıl içerisinde değiştiririm dersen telefonu İphone 8/Plus'dan başla.

4 5 sene kullanılır Max.

2 seneyede razıyım idarelik alacağım.

iPhone 7 alınmaz bence bundan sonra. Eğer bütçe çok yok diyorsan 1-2 yıl içerisinde değiştiririm dersen telefonu iPhone 8/plus'dan başla.

7 ile 8 arasında fiyat farkı çok maalesef ve idarelik alacağım. Çok telefonda işim de yok o yüzden de 7 almayı planlıyorum 2 sene götürse yeter.

iOS 17 çıkana kadar (yani 1 yıl) sorunsuz götürür. Sonra uygulamalar nazlanmaya başlar yok bu uygulama en az iOS 16 gerektirir vs. diye.

Peki arkadaşlar iPhone 7 yerine 2. el Oppo Xiaomi gibi Android telefonlar almam mantıklı mı sizce?

Peki arkadaşlar iPhone 7 yerine 2. el Oppo Xiaomi gibi Android telefonlar almam mantıklı mı sizce?

Hayir guncel Android kullanicisiyim yillarca hem andoroid hem iPhone kullandim acik bir sekilde iPhone>android performans olarak ezip geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…