Cagea Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 İyi sosyaller, ara sıra internet üzerinde denk geliyorum. iPhone 7 ve 8 modelleri 7G veya 8G olarak geçiyor. Bu nedir bilgilendirir misiniz?
İyi sosyaller, ara sıra internet üzerinde denk geliyorum. iPhone 7 ve 8 modelleri 7G veya 8G olarak geçiyor. Bu nedir bilgilendirir misiniz?
E Enis İ Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 38 5 Ekim 2024 #2 Cagea dedi: İyi sosyaller, ara sıra internet üzerinde denk geliyorum. iPhone 7 ve 8 modelleri 7G veya 8G olarak geçiyor. Bu nedir bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Generation'un (Jenerasyon) G si olabilir.
Cagea dedi: İyi sosyaller, ara sıra internet üzerinde denk geliyorum. iPhone 7 ve 8 modelleri 7G veya 8G olarak geçiyor. Bu nedir bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Generation'un (Jenerasyon) G si olabilir.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.053 Çözümler 51 5 Ekim 2024 #3 Hiçbir fark yok. 7G iPhone 7, 8G iPhone 8 demek. Genelde ekran vs yedek parçalarda tarz kullanım olur.
Hiçbir fark yok. 7G iPhone 7, 8G iPhone 8 demek. Genelde ekran vs yedek parçalarda tarz kullanım olur.
Cagea Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 Enis İ dedi: Generation'un (jenerasyon) g si olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyleyse o zaman neden sadece bu modellerde var? st_140523 dedi: Hiçbir fark yok. 7G iPhone 7, 8G iPhone 8 demek. Genelde ekran vs yedek parçalarda tarz kullanım olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Enis İ dedi: Generation'un (jenerasyon) g si olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyleyse o zaman neden sadece bu modellerde var? st_140523 dedi: Hiçbir fark yok. 7G iPhone 7, 8G iPhone 8 demek. Genelde ekran vs yedek parçalarda tarz kullanım olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.