Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 30 Eylül 2021 #11 Berkay Mutlu dedi: şarj portum sorunlu, telefon yerinden milim oynasa şarj olmuyor(sorun kabloda değil) Genişletmek için tıkla... Şarj portunu temizlemeyi denediniz mi? Oraya kir ve toz dolması sonucu sık yaşanan bir sorun bu anlattığınız.
Berkay Mutlu dedi: şarj portum sorunlu, telefon yerinden milim oynasa şarj olmuyor(sorun kabloda değil) Genişletmek için tıkla... Şarj portunu temizlemeyi denediniz mi? Oraya kir ve toz dolması sonucu sık yaşanan bir sorun bu anlattığınız.
asels Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 2.964 30 Eylül 2021 #12 iPhone 7 güzel cihaz kabul ama realme c25 gibi bir telefonu bile biraz kurcaladiktan sonra bakıyorum da bataryası, ekran büyüklüğü vs. Birakin 3-4 bin TL'yi c25 bile şu zamanda bence tercih edilir.
iPhone 7 güzel cihaz kabul ama realme c25 gibi bir telefonu bile biraz kurcaladiktan sonra bakıyorum da bataryası, ekran büyüklüğü vs. Birakin 3-4 bin TL'yi c25 bile şu zamanda bence tercih edilir.
Berkay Mutlu Kilopat Katılım 2 Ocak 2014 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #13 Evil Belief dedi: Şarj portunu temizlemeyi denediniz mi? Oraya kir ve toz dolması sonucu sık yaşanan bir sorun bu anlattığınız. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir faydasi olmuyor tertemiz yaptım halen aynı. Değiştireceğim galiba, bütçeyi biraz yükseltip. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2021
Evil Belief dedi: Şarj portunu temizlemeyi denediniz mi? Oraya kir ve toz dolması sonucu sık yaşanan bir sorun bu anlattığınız. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir faydasi olmuyor tertemiz yaptım halen aynı. Değiştireceğim galiba, bütçeyi biraz yükseltip.