iPhone 7 vs. 7 Plus

iPhone 7 ve 7 Plus kötü modeller değiller ancak elinizdeki telefonu vererek geçmenize de değecek kadar iyi cihazlar değiller. iPhone 8 belki bir ihtimal düşünülebilir 7 plus yerine (fiyatları yakın).

Hocam zaten fazla bütçeniz yok ise ve de ciddi bir problem yoksa değiştirmeyin. Çünkü 9 pro ile benzer fiyatta geçilebilecek çok çok cihaz yok. Güzel bir yenilik için daha üst şeylere geçmek lazım.
İşletim sistemi farkı için 128 GB versiyonu olmak şartıyla 7 (özellikle Plus modeline) geçilebilir ancak fiyatları çok yükseliyor eğer başa baş olmayacaksa değmeyecek bir durum ortaya çıkar. Eğer arkadaş istiyorsa önerim iPhone 7'ye geçmesi durumunda pil dışında pek bir fark hissetmeyeceği sadece farklı bir işletim sistemi kullancağını bilmesi olur, bence değmez ama elinceki cihazı tutmasına da değecek bir durum yok ortada çünkü elindeki cihazla benzer kullanımlar sunacaktır iPhone 7 serisi de (pil hariç, pilde deli gibi hisseder ama o yanını da malzeme kalitesi ile telafi eder çünkü Note 9 modeli de her tarafı plastik bir cihaz).

7'yi ele direkt, şarjı berbattır.

7 Plus fena bir cihaz değil ama güncelleme gelmeyecek, 8 Plus'a geç diyeceğim o da sallantıda. Şu an geçebileceğin en makul ve performanslı cihaz XR gibi duruyor ama üzerine eklemen lazım. 7 Plus alıp biraz geriye gitmiş hissedeceksin.

Selam,

Elimde Redmi Note 9 Pro var, satıp iPhone 7 veya 7 Plus'a geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı ve hangisine geçmeliyim? Çok farkları var mıdır? Kamera çok önemli benim için.

Çok fark yok, kamera sizin için önemliyse iPhone 7 Plus çok daha iyi olur sizin için.

Ben 7 kullanıyorum sadece sosyal medya bana yetiyor sarjı dahil.

Sizce Redmi Note 9 Pro telefonumu ne kadara satabilirim? Ona göre üstüne bir şey ekleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…