Arkadaşlar iPhone 7 ve 8 arasında 1000 TL'ye değecek fark var mıdır?
2-3 yıl kullanacağım.
Çok oyun oynamam.
Bilardo, okey vb oynarım.
Beni 3 yıl idare etsin yeter. Hangisini almalıyım?
iOS kullanmak istiyorum Android istemiyorum.
En önemlisi işlemci farkı var bana kalsa 1000 tl veririm iPhone alıyorum zaten. Bu arada alacağınız 8 in fiyatı ile SE'nin fiyatı çok farklı değilse SE alın derim.
iPhone 7 4 senedir kullanıyorum ama bence 7 değil 8 alın işlemci ve kamera farkı vs ve iPhone telefonların bataryası oyunlar için yetersiz kalıyor ve iPhone telefonları 3-4 sene idare ettirirsin şahsen bu kullanımına da bağlı.
Şöyle düşünün 3 sene sonra da satarken 8'i 7'den 1000 TL fazlaya satarsınız. Bir kaybınız olmaz yani. 8 almanızı tavsiye ederim. Tabii bütçe gerçekten zorlanacaksa 7 tercih edilebilir fakat 7'nin eksik kalacağı durumlar olacaktır.
8 daha güncel bir model. Bütçe varsa kesinlikle 8. Ama zorlanıyorsanız 7’de kötü bir model değil, 3 yıl götürür. İyice bütçeyi arttırıp SE’de alabilirsiniz sizi çok uzun yıllar götürebilir.
Şöyle düşünün 3 sene sonra da satarken 8'i 7'den 1000 TL fazlaya satarsınız. Bir kaybınız olmaz yani. 8 almanızı tavsiye ederim. Tabii bütçe gerçekten zorlanacaksa 7 tercih edilebilir fakat 7'nin eksik kalacağı durumlar olacaktır.