iPhone 7 vs iPhone 6S

Performans ve süreklilik olarak iki modeli karşılaştıracak olursak iPhone 7 tercih edilmelidir. Ben 6’dan sonra 8’e geçtim. Telefon elimden fırlayacak kadar hızlı. 7 işlemci ve hız olarak 6s’sen daha iyi. Bütçe sıkıntısı sorun değil ise 7 tercih etmeni öneririm. Her yeni iPhone modeli bir önceki modeline göre daha performanslı.
Hocam 8 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

Hocam 8 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

Sabah 8’de işe gittiğim andan itibaren akşam saat 16’ya kadar elimden düşmüyor. Oyun, Sosyal Medya, Forumlar vs sürekli kurcalıyorum. Gün sonunda %30 şarj kalıyor. Düşük güç modunda kullanıyorum. Performans olarak Pubg oyununu en yüksek grafikte kasmadan oynayabiliyorum. Uygulama geçişleri, üst üste açılan uygulamalar vs kesinlikle kasmıyor. 6’dan 8’e geçtim. Aşırı derecede fark var. Kamera performansı normal bir insana fazlasıyla kaliteli. Sonuçta fotoğrafçılık için telefon alınmaz diye düşünüyorum. Her işimi çözüyor. Sağlamlık konusuna gelirsek kılıfsız korumasız beton zemine düşürdüm herhangi bir çizik kırılma söz konusu değil. Cihazda herhangi bir sıkıntı problem yaşamıyorum. Telefonda ne yapmak istendiğine bağlı. Performansı her türlü oyunda uygulamada üst düzeyde. 6’dan alışık olduğum şekilde büyüklüğü var bana göre kullanımı kolay. Bataryasını plus cihazlar ile karşılaştırmayın. iOS sisteminde en iyi şekilde pil gücü sağlanıyor. Yarı yolda bırakacak, canınızı sıkacak bir cihaz değil. Kesinlikle gönül rahatlığı ile alınabilecek bir cihaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı