iPhone 7 vs iPhone SE 2016

Furkaney

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Elimdeki telefonu bir üst modele yükseltmeyi düşünüyorum ve alacağım model iPhone 7 ama iPhone'un SE 2016 serisi ile arasında kaldım. iPhone SE 1.000TL civarından bulunurken iPhone 7 2000TL. Sizce iPhone 7 almaya değer mi? Sizlerin yorumlarınızı dinliyorum, cevaplarsanız sevinirim.

NOT: Boyut benim için pek fark etmez, küçük de uyar.

Öncelikle merhabalar. Elimdeki telefonu bir üst modele yükseltmeyi düşünüyorum ve alacağım model iPhone 7 ama iPhone'un SE 2016 serisi ile arasında kaldım. iPhone SE 1.000TL civarından bulunurken iPhone 7 2000TL. Sizce iPhone 7 almaya değer mi? Sizlerin yorumlarınızı dinliyorum, cevaplarsanız sevinirim.

NOT: Boyut benim için pek fark etmez, küçük de uyar.
O fiyata iPhone alınmaz. TCL 10L ya da ikinci el Oppo A73 al çok daha uzun süre kullanırsın. İkisi arasında 7 al ama inan değmez. Sırf iPhone olsun diye alma.

Öncelikle merhabalar. Elimdeki telefonu bir üst modele yükseltmeyi düşünüyorum ve alacağım model iPhone 7 ama IPhone'un SE 2016 serisi ile arasında kaldım. iPhone SE 1.000TL civarından bulunurken iPhone 7 2000TL. Sizce iPhone 7 almaya değer mi? Sizlerin yorumlarınızı dinliyorum, cevaplarsanız sevinirim.

Not: Boyut benim için pek fark etmez, küçük de uyar.

Hayır onun yerine TCL 10l al doğru kullanırsan uzun süre gider ama sana kalmış.

iPhone 7 donanım, performans ve kamera olarak daha iyi bir cihaz. SE modelinin ekranı aşırı küçük, iPhone 7 bile küçük ekran o daha da küçük. İkisi arasından iPhone 7. Ben şahsen iki cihazı almam artık ekran ve batarya yüzünden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı