IPhone 7 vs S8

oguzhankaratas

Hectopat
Daha fazla  
7 3000 TL civari S8 ise 3150 civari. İkisinden birini alacagim iki gun icinde kararsiz kaldim. IOS'un akiciligi S8'in de ekrani cezbediyor. Ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor bir soru lakin ben olsam iPhone 7 tercih ederdim. Aslına bakar isen, senin zevkine kalmış gibi bir durum da var. İkisi de performans bakımından çok üstün telefonlar, birinin diğerinden üstün bir yanı yok.

Kesinlikle iPhone 7 almalısınız. Çünkü iOS işletim sistemine sahip telefonlar çok daha sorunsuz çalışmaktadır. Ben 2 senedir iPhone 6S kullanıyorum. Henüz bir yavaşlama görmedim. Android telefonların virüs girme tehlikesi de var.

Açıkcası bu fanboyluk içeren bir tercihtir. Yiğidi öldürelim, hakkını yemeyelim. Samsung, S6 ile birlikte mükemmel işler çıkartmaya başlamıştı zaten. Lakin, stabilize konusunda haklısınız. Virüs konusuna gelince, bu yok denecek kadar az bir ihtimal.

Uzun ömürlümün bakımından ip7 tercih sebebi olabilir, lakin ekran ve kamera diyorsan s8 daha ağır basar.

Samsung kötü bulduğum bir marka kesinlikle değildir. Samsung çok güçlü donanıma sahip telefonlar çıkarıyor. Özellikle Samsung S7'yi oldukça beğenmiştim. Buna karşın, o cihazların içinde Android işletim sistemi olduğu sürece kalitesiz olarak anılmaya devam edeceklerdir. Eğer bir gün Samsung da, Apple gibi kendi platformunu oluşturursa o zaman gerçek anlamda bir rakip olabilir.

Yok hayır, kesinlikle az bir ihtimal değil. Kuzenimin telefonundaki virüsler yüzünden benim dizüstü bilgisayarım bir defa çöktü. Android platformu virüs yuvası, sahte ve spam içeren uygulamalardan daha fazlası değildir. Güvenlik ve stabilize konusunda iOS ile kıyas bile edilemez.

Ben bu yorumu ön yargı ile yazmıyorum. Daha önce Android işletim sistemli akıllı telefon kullanmışlığım da var. İkisi arasındaki kalite farkını çok iyi biliyorum.

Evet, haklısınız. Her zaman Samsung'un kendi işletim sistemini çıkarmasını istemiş, beklemişimdir. Zaten var lakin kullanmıyor, geliştirmiyor. Öyle ki, kendine has, mükemmel bir arayüzü oluşturuyor zaten. Bunu kendi işletim sistemi olarak yayınlasa keşke.

Yıllardır iPhone kullanıp 7 Plus 256'dan ilk android telefonu olan S8 Plus'a geçen bir tanıdık şuan Note 8 kullanıyor.
Sanırım ne dediğimi anlamışsınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…