iPhone 7 vs. S8+

Arkadaşlar merhaba, başlıkta da gördüğünüz üzere bu iki telefon arasında kaldım. Yaklaşık 3500 TL bütçem var. Aslında S8+ düşünüyodum, hem ekran/gövde oranı, pil performansı, kamerası olsun daha öne çıkıyor benim için, iPhone 7 de alınır mi ? 2GB RAM ilerde sorun yaratır mı?
3-4 sene kullanmayı düşünüyorum ve S8+ şu an aklımda, siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhoneların donanımları diğer telefonlara göre üstündür. Özellikle RAM konusunda. Bütün uygulamalarınız arka planda açık kalsın Android bir telefonun şarjını hızlı yer ve zorlar ama iPhone’da böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Be kadar zorlamaya çalışırsanız çalışın zorlanmaz. Size tavsiyem S8+ olurdu ama kalabalık ortamda iPhone çıkarınca bi havanız olmuyorda değil. Ben büyük olan 6S Plus, 7 Plus tercih ederdim. Zaten iPhoneların çoğu yeterince ihtiyacını karşılar.

Yani şu iki telefon arasında kaldınız ? Tekrar bakın derim. @SolveTax

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnsanlara telefonun bir hava atma aracı olmadığını bir türlü anlatamadık. Örnek vermem gerekirse elinde ortalamanın da altında olan bir telefonu olup fakat bir iPhone'u olan birinden çok daha havalı insanlarla da tanıştım.

Şahsi fikrim, bir insanın havasını elinde 7'den 70'e herkesin elinde bulundurduğu, hatta 48 ay vade ile ayda 100 TL'ye yine satın alabileceği bir telefonun belirleyeceğini düşünmüyorum.

Sözüm meclisten dışarı...

Dosya Ekleri

• Samsung-Galaxy-S8-vs-Apple-iPhone-7-Plus-3-2-840x560.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 1549483953863.png
    165,7 KB · Görüntüleme: 74
Doğru söylüyorsun, toplumda iPhone’u olan havalıdır, zengindir olayı var. Gören “Vay anasını satıyım iPhone ha zengin bu!” diyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…