iPhone 7 vs S8

Antutu kabul edilecek bir uygulama değil. SD 835 modelindeki Adreno 540, Exynos 8895 yongasındaki G71 MP20 modelinden daha güçlü. GfxBench testlerinde A10 modelindeki GPU, Adreno 540 modelinden biraz daha iyi bir sonuç alıyor. Ayrıca 7 modelinin ekranı Mi 6 modeline göre daha düşük.

Kağıt üzerindeki rakamlar böyle, ben kendim deneyimlemediğim emin konuşmak istemiyorum. Karşılaştırma imkanım olmadı canlı olarak.

Konu almış basını gitmiş fakat bende ekleyeyim fikrimi, iPhone 7 batarya olarak dusuk bir cihaz olsa bile Galaxy S8’inde ondan geri kalır bir yanı olmadığı bariz ondan dolayı Galaxy S8 icin pil olarak önde diyemeyiz ne kadar iPhone 7 çok dusuk bir pile sahip olsa da, işlemci olarak çoklu çekirdekte Exynos 8895 versiyonunu veya Snapdragon 835 hangisi olurda olsun, Apple A10 Fusion’ın üzerinde olacaktır fakat tek çekirdekte Apple A10 Fusion daha güçlüdür ve birçok günlük işlemde tekli çekirdek halen daha çok önemliyken oyunlarda çoklu çekirdek daha öne çıkar fakat iş grafik yönünde 7600T Plus, Adreno 540+G71 MP20’lerden daha güçlüdür, malzeme kalitesi olarak iPhone 7’deki 7000 serisi Alüminyum, cama göre çok daha sağlam bir malzemedir fakat kablosuz şarj desteğinin önüne geçer, Galaxy S8 modelinin hızlı şarj ve 3.5 mm kulaklık girişi artıları vardır. iPhone 7, IOS 13’te günceldir ve IOS 14’ü alacakken, Galaxy S8 ana surum olarak olarak Android 9’da kalacaktır ve One Uİ 1’dir (fakat genişletilmiş güvenlik yaması güncellemesi alacaktır, S7’lerde 10 ay sürmüştü bu genişletilmiş destek), panel olarak birisi asla göze batmayacak fakat küçük olan 720P Retina IPS’e sahipken birisi 2K AMOLED’dir (ne kadar S8 panel olarak müthiş ve iPhone 7’in önünde olsa bile 2. elde Ghost Screen riski vardır, alınırken dikkat edilmeli).
(Noktalama hataları olabilir çünkü telefon üzerinden yazdım, olmuşsa affedin )

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim kararım s8 yönünde oldu zaten 5-6 ay kullanımlık alcam inşallah üzmez beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…