Kaan Topal Hectopat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2017 #1 Başlıkta da gördüğünüz üzere 2 telefon arasın da kaldım, sizce hangisi daha uzun ömürlü ve daha az sıkıntılı ? Başka telefon önerilerine de açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2017
Başlıkta da gördüğünüz üzere 2 telefon arasın da kaldım, sizce hangisi daha uzun ömürlü ve daha az sıkıntılı ? Başka telefon önerilerine de açığım.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2017 #2 IOS uzun ömürlülük açısından daha avantajlı. Bu demek olmuyor S8 uzun ömürlü olmaz. İki telefonda uzun süreli gider.
IOS uzun ömürlülük açısından daha avantajlı. Bu demek olmuyor S8 uzun ömürlü olmaz. İki telefonda uzun süreli gider.
M Murat Burç Kilopat Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 612 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2017 #3 Bu kadar güçlü işlemcilere sahip cihazlarda uzun ömürlülük değilde planlı eskitme konuşulmalı bence. Apple planlı eskitmenin kralı. Ben S8'in fiziksel bozulmadığı sürece performanslı bir şekilde götüreceğini düşünüyorum.
Bu kadar güçlü işlemcilere sahip cihazlarda uzun ömürlülük değilde planlı eskitme konuşulmalı bence. Apple planlı eskitmenin kralı. Ben S8'in fiziksel bozulmadığı sürece performanslı bir şekilde götüreceğini düşünüyorum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2017 #4 2 telefon da gayet başarılı ve kaliteleri aynı denecek düzeyde. Burdan sonrası sizin göz zevkinize bağlı. Ben Android sevdiğim için S8 alırdım.
2 telefon da gayet başarılı ve kaliteleri aynı denecek düzeyde. Burdan sonrası sizin göz zevkinize bağlı. Ben Android sevdiğim için S8 alırdım.