iPhone 7 vs Samsung'a 51 vs Samsung A70

receps24

Hectopat
Cep telefonu almaya karar verdim. Baslikta yazdigim telefonlardan hangisini almaliyim? Bunu size sormaya karar verdim. Ben telefonu su amacla kullanmak istiyorum. Video cekmek, ve fotograf cekilmek icin kullanacagim. Daha cok bir de oyun oynayacagim.
Telefon linkleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung A70 güzel bir telefon özellikleriyle falan o yüzden sana diyeceğim Samsung A70.

iPhone 7 RAM'i düşük ama iOS ile Android 4 GB perfromansını geçiyor birisi iOS birisi Android senin seçimin bence A70 A70 ile iPhone 7 kıyaslayamam ama şöyle bir video önerebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizin için uygun olan A51 kamera olarak daha iyi. 2020 üretimi muhtemelen daha çok güncelleme alır.

Iphone 7'nin tarihi geçti artık, bence sıralamaya bile koyma. Iphone 7'den xiaomi Mi 9t'ye geçtim. Arada dağlar kadar fark var, özellikle ekran kalitesi ve şarj olarak.

Bu üçünün arasından seçimim A71 olurdu.

Aklınızda bulundurmanız gereken diğer şeyler;
-Samsung garantisi kötüdür.
-Samsung, tüm ürünlerine Facebook, Youtube ve Google bloatware yazılımları yükler.
-Daha önce söylemiş miydim? Samsung garantisi kötüdür.

Eğer Apple ekosisteminden başka cihaza kullanıyorsan MacBook gibi Apple Watch gibi iPhone yedii almanı öneririm ama yer kesenin ağzını biraz daha açabiliyorsan biraz daha güncel bir telefona yönelmeni tavsiye ederim. iPhone SE 2020'yi değerlendirmeni öneririm. Ama ekosistem benim için çokta önemli değil diyorsan Samsung'un fiyat performans telefonları son yıllarda çok ileri gitti. Samsung tarafında da A70 senin için daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…