iPhone 7 vs Tecno Camon 20

verone

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben iPhone 7 32 GB kullanıcısıyım. Neredeyse 1.5 yıldır kullanıyorum batarya ısınma ve ara sıra donma kasma sorunlarım var. Annem kısa süre önce Tecno Camon 20 modelini almış ve gayet de güzel kullanıyor şu an. Bana 2 seçenek sundu 5-6 ay sonra XS alabileceğini ama söz veremeyeceğini söyledi. Yani kesin değil. Tecno'ya geçersem XS almayacağını söyledi. Sizce iPhone 7'de kalınır mı?

XS şuan bile yeterli bir telefon değil ki. Ne kadar iyi olmasa da Techno Camon 20 daha iyi bir tercih.

iPhone 7 zaten Tecno Camon 20'den daha iyi bir model. Kesinlikle XS bekleyin.

XS şuan bile yeterli bir telefon değil ki. Ne kadar iyi olmasa da Techno Camon 20 daha iyi bir tercih.
XS yeterli degilse Tecno Camon frame droplarin sefiri falan sanirim. Oyle bir sey yok, konu sahibinin halihazirda kullandigi iPhone 7 bile Techo Camon 20'den daha iyi bir model. XS'in gunumuz icin gayet yeterli oldugunu belirtmekle beraber Camon 20 modeline ezici ustunluk sagladigini da belirteyim.

Hocam maddi durumdan ötürü XS bile kesin değil 11 neredeyse imkansız.

Hocam Redmi Note 12 yede bakabilirsiniz 2 hafta önce aldım gayet memnunum. Bir telefona özellikle iPhone'lara bu paralar saçmalık. Hem sizi hem ailenizi düşünerekten sizten isteğim lütfen iPhone almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…