iPhone 7 vs Xiaomi Redmi Note 8

YasinSerin

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, iPhone 7 telefonumu satıp Redmi Note 8 almalı mıyım? iPhone'nin hiçbir sorunu yok, batarya yeni değişti, sağlık %100. Sizce Xiaomi'ye geçmek mantıklı mı? Android de iOS da kullandım, bir sorun olmaz. Redmi Note 8 in portre kamerası beni cezbediyor. Oyun da oynuyorum PUBG, CoD Mobile vs. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bunu bilmemde iostan androide geçtim belamı buldum. Umarım para biriktirip 8 plus alabilirim. İos adamdır.

Iphone 7, Note 8 modelinden daha iyi bir cihaz. Fazla bir beklentim yok, Iphone 7 performansı aramıyorum. gündelik işler için kullanacağım falan dersen alabilirsin. Iphone 7 modelini ne kadara satmayı düşünüyorsun, piyasası varken satabilirsin.

Tabii ki iPhone 7. İki hafta önce Şanlıurfa'ya gitmiştim orada bir pasaj var yurt dışından gelen telefonların vs. olduğu. Orada iPhone 7 im karşılığı 2 tane kayıtlı Redmi Note 8 teklif ettiler eğer takas yapacaksan bunu bil.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone un kalitesi hiçbir telefon da yok bence ios dan Android e geçtim tekrardan ios a geçicem en azından bir kere para veririm yıllarca performansından kaybetmeden kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…