iPhone 7 yaptırmaya değer mi?

Kafanızdan komplo teorisi uydurmayın. Yok öyle bir şey, iPhone 7, o fiyat bandındaki Redmi Note 10 Pro, Galaxy A33 gibi telefonlarla baş edemez.

Eder tabii ki Redmi Note 10 Pro ve A33 çöp gibi zaten Max kullanım yılları 1.5 yıl hem Android hem iOS kullandım bu arada.

Değmez diyenler hayatında iPhone bile kullanmamış kişilerdir. Kaliteyi bilmeden yorum yapıyorlar.

Şu an mevcut olarak iPhone kullanıyorum zaten lakin iPhone X modelleri bile güncelleme almayı kestiyse eğer desteği olmayan iPhone 7 kullanılmaz artık.

Hiç mercedese binmeyen renocuya merso kalitesini anlatamazsın gülüp geçeceksin.

Şayomiiiiiiiiiii karşimm 10 gün gidiyor şarjı.

Eder tabii ki Redmi Note 10 Pro ve A33 çöp gibi zaten Max kullanım yılları 1.5 yıl hem Android hem iOS kullandım bu arada.
Saçmalama, mobil cihazlar hakkında neredeyse hiçbir bilgi birikiminin olmadığını bu kadar belli edemezdin. Gerek arayüz akıcılığı, gerek özellikle kamera, gerek performans ve batarya olarak bahsi geçen modeller, özellikle de A33 iPhone 7'den çok daha iyi. iPhone 7 ile arayüzde frame drop yiyorsun.

Bence sen hiç iPhone kullanmamışsın şu an 6S kullanmama rağmen arayüz ve Apple uygulamaları gayet akıcı çalışıyor sadece bugüne kadar Instagram'da sorun yaşadım onun dışında uygulamalar çok akıcı bir şekilde çalışıyor 6S 2015'te çıkmasına rağmen geçen sene güncelleme desteğini kesti 8 yıl güncelleme alan Android görmedim hiç.

Şu an mevcut olarak iPhone kullanıyorum zaten lakin iPhone X modelleri bile güncelleme almayı kestiyse eğer desteği olmayan iPhone 7 kullanılmaz artık.

X modelleri değil sadece X ve 8 güncelleme almayacak XS XR güncelleme almaya devam edecek.

Anakart içerisinde ki bileşenler hasar gördüyse tamiri pahalıya patlayabilir. Ki resimden gördüğüm kadarıyla anakart patates olmuş. SIM yuvası yerinden sökülmüş, anakarta bağlı birçok bileşenin yerinde yeller esiyor. Ancak yedek parça amaçlı iş görebilir gibi bundan sonra maalesef. Yüzü astarını geçer bu durumda.

8 yıl güncelleme alan Android görmedim hiç.

Konudan çıkıp Apple vs Android atıyorsak en iyi kameraya, en iyi panele ve en iyi SoC'a sahip telefon olan Galaxy S23 Ultra'dan bahsetmeme gerek yok sanırım. Ayrıca 6S, 6 yıl güncelleme aldı, tıpkı 8 modelleri ve X gibi. Android'ler eskisi gibi değil, ben kişisel olarak iPhone 13 Pro Max'de kullandım, iPhone 11'de kullandım.

Para ödediğiniz firmanın fanatikliğini yapmak yerine bilgi birikimi edinebilirsiniz.

Ayrıca kimse orasından burasından sallamasın, iPhone 7'nin daha götürecek hâli kalmadı. 1-2 seneye Instagram, WhatsApp gibi yazılımlar iOS 15'e destek vermeyi bırakır. Ölü hâliyle en fazla bu kadar.

6S geçen yıl güncellemesi bitti en son iOS 15 aldı
Ayrıca iphone 7 hala fazlasıyla düzgün çalışıyor şuan 6s kullanıyorum telefonun kırıldığı için 6s’de gayet akıcı bir şekilde çalışıyor benim zaten android düşmanlığım yok androidde kullandım ama beğendim tek seriler note ve s serisi samsung’un onun dışında xiaomi huawei para etmez samsung a serisi önceden iyiydi şimdi neredeyse adamlar her hafta farklı model çıkartıyorlar ve bir yıl sonra telefon kullanılmazyacak kadar yavaşlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…